🌺 Milujete sladké?

 

🌺 Chcete sobě i svým dětem nabídnout výživnější dobroty bez bílého cukru a zbytečné chemie?

 

🌺 Máte pocit, že připravujete pořád stejná jídla dokola?

 

🌺 Chcete umět lépe hospodařit a naučit se více využívat základní suroviny?

Už od malička mám mlsný jazýček. Pudinky, krémy a zmrzliny –  tyto dobroty miluju už od dětství. První jídlo, které jsem se naučila vařit byl pudink! Ano, ten ze sáčku, ale já byla tak ráda, že už to umím sama!

A tento mlsný jazýček mi zůstal i v dospělosti. Před několika lety k němu přibyly ještě další dva – malé, ale stejně tak mlsné. A s tím, jak jsem se měnila já a můj přístup k jídlu jako takovému, se změnila i paleta surovin, ze kterých jsem tato jídla vyráběla.

Protože mi nebylo a není jedno to, čím své tělo krmím a také co nabízím svým dětem, snažila jsem se hledat cesty, jak si na talíř přinést více toho dobrého, výživného a méně toho umělého zatěžujícího.

A  tak vás zvu na objevnou cestu do svého světa kouzlení a tančení v kuchyni.

Spolu objevíme dobroty nejen lahodné, ale také výživné.

 

Dozvíte se jak:

🌺 správně připravit suroviny, aby byly po naše tělo lépe stravitelné a využitelné

🌺 využívat základní suroviny (obiloviny, luštěniny, ořechy i semínka) ve své kuchyni levně, chytře a chutně

🌺 kouzlit rostlinně, výživně a hravě

🌺 vyrábět skvělé rostlinné pudinky i krémy ze základních surovin a bez přidaného škrobu

🌺 tvořit další báječné dezerty ze surovin jako jsou třeba jáhly, cizrna, fazole nebo ječné kroupy

Kouzlit budeme bez lepku i s lepkem, bez bílého cukru, aditiv i bez laktózy a kaseinu (vegan).

Hravý e-book plný úžasných receptů, inspirace a nápadů pro vaše tančení v kuchyni!

 

Co v ebooku najdete?

  • recepty na pudinky a krémy z obilovin, luštěnin, ořechů a semínek

  • další recepty na dobroty ze základních surovin (pečené i nepečené)

  • rostliné recepty na krémy, kterými můžete zdobit koláče i muffiny

  • báječnou inspiraci, jak zapojit v kuchyni třeba jáhly, pohanku, cizrnu, fazole i ječné kroupy

  • praktické tipy co dělat, aby luštěniny tak nenadýmaly

Na 56 stranách najdete 18 báječných sladkých receptů, spoustu krásných autorských fotografií a mé tipy a triky z praxe, které pravidelně používám.

Během několika let neúnavného tančení v kuchyni jsem si jen potvrdila to, že v jednoduchosti je síla. A taky to, že si velmi často vystačíme s málem a že mnohdy není potřeba něčeho extra speciálního.

Naučte se kouzlit se základními surovinami
hravě a jednoduše
!

 

Cena e-booku je:
450 Kč / 18 EUR

O AUTORCE

Jmenuji se Anička a jsem vášnivou tanečnicí v kuchyni.

Ve své kuchyni kouzlím ze základních surovin a také z toho, co nám příroda po celý rok nabízí. 

Už léta jsem na rostlinné stravě a tak objevuju nové cesty a způsoby, jak se vyživit a zároveň si pochutnat. To vše bez zbytečné chemie, bez bílého cukru i bez živočišných produktů. Velmi často také bez lepku.

Pečení a vaření se stalo moji vášní stejně jako sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších darů přírody. Naprosto jsem propadla světu fermentace!
A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!

Neskutečně mě baví ta pestrá paleta chutí, vůní, barev a možností, které se tu otevírají. Baví mě tvořit ‘s málem’.
Líbí se mi, kolik dobrot můžu vykouzlit třeba z takových ‘obyčejných’  jáhel nebo fazolí a přitom si pochutná kdejaký mlsný jazýček.

Moc ráda vám ukážu jak kouzlit ze základních surovin!

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz