Křupavé bagetky, kdo by je nemiloval! 

Rozlývají se na jazyku a nelze jim odolat.

🌺 Možná vám ale nedělá dobře pšenice, ze které bývají upečené.
🌺 Možná ji zkrátka nechcete jíst, protože…
🌺 Nebo máte celiakii a je po srandě i po bagetkách.

Ať je to jakkoli, MÁM PRO VÁS DOBROU ZPRÁVU!

🌺 Nemusíte si nechat zajít chuť.

🌺 Ani pro ně nemusíte do obchodu.

🌺 Křupavé bagetky dokonce nemusí být jen výsadou zkušených pekařů.

 

Upečete si je totiž hravě doma.
A ZCELA BEZ LEPKU!

V online workshopu

KŘUPAVÉ ČIROKOVÉ BAGETKY

vás celým procesem ráda provedu.

Naučíte se:

🌺 založit si svůj vlastní bezlepkový kvásek

🌺 upéct si voňavé a křupavé čirokové bagetky, které těm pšeničným jako by z oka vypadly

🌺 2 lahodné pomazánky, které bagetky krásně doplní

🌺 luxusní cibulačku – protože ta se k bagetkám tuze hodí

🌺 skvělou čirokovou focacciu a její variace (bez lepku i s lepkem)

🌺 famózní fermentovaný bezlepkový chlebík (bez kvásku, bez droždí i bez prášku do pečiva)

To vše ze základních surovin, které koupíte dnes i v supermarketu. Bez lepku, bílého cukru, aditiv i živočišných výrobků (tedy i bez laktózy a kaseinu).

Kurz splnil všechna moje očekávání. Byl opravdu skvělý. Podrobný psaný popis, spousta vysvětlujících fotografií a videí. Možnost zeptat se na cokoli. Chutné recepty navíc. Bylo to přesně to, co jsem potřebovala k nakopnutí, abych pekla s kváskem nejenom lety prověřený pšenično-žitný chléb, ale dostala odvahu zkusit i ostatní druhy pečiva. Pro mne jako bonus bylo bezlepkové pečení. Poprvé se mi také podařil domácí kvásek. Dřívější pokusy vždy dopadly neslavně, takže jsem to musela řešit koupí nového kvásku. A jako při všech kurzech Aničky, byla i tentokrát příjemná a milá atmosféra.

Jitka,
účastnice workshopu Křupavé čirokové bagetky

Jak bude workshop probíhat:

  • v uzavřené facebookové skupině
  • strávíme spolu 1 týden, kde vás provedu výrobou a podpořím vás tam, kde to bude potřeba
  • vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i videem
  • budete moci se mnou konzultovat vaše objevy a výrobky a zeptat se na to, co vás k tématu zajímá
  • po skončení workshopu přístupy do FB skupiny zůstávají

Těšit se můžete na:

  • výrobu vlastního bezlepkového (čirokového) kvásku
  • názorný postup na výrobu bagetek
  • hned 4 úžasné bonusy – 2 pomazánky, luxusní cibulačka a čiroková focaccia (a její varianty)
  • extra bonus – fermentovaný bezlepkový chlebík bez kvásku, bez droždí i bez prášku do pečiva
  • PDF materiály, které dostanete po skončení workshopu
  • mou podporu (po dobu 1 týdne)
  • krásný čas strávený s podobně naladěnými lidmi

—————————————————————————

Nelutujem, moje prvé “zdravé” kváskovanie bolo nad očakavania vďaka super kurzu.

Magda,
účastnice workshopu Křupavé čirokové bagetky

Kurz byl skutečně “tancem”, ladným, uvolněným, radostným.

Lenka,
účastnice workshopu Křupavé čirokové bagetky

—————————————————————————

Objevte tajemství kváskových bagetek bez lepku
a zakousněte se s chutí!

 

Cena workshopu je:
950 Kč / 37 EUR

KDO VÁS PROVEDE 

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Světu fermentace jsem naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí.  Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Fermentaci (kvašení) také vděčím také za to, že si můžu křupnout do bagetek. Jsou totiž kváskové a zcela bezlepkové.

 

Moc ráda vám ukážu jak na to!

Možná máte ještě nějaké otázky

Jak workshop probíhá, musím být někde na čas?

Workshop probíhá v uzavřené
facebookové skupině.
Budeme spolu celý jeden týden.

Není potřeba být někde na přesný čas, potřebné informace se zobrazí vždy v daný den ráno.
Poté už k nim můžete kdykoli vracet.

Proč týden, přijde mi to dlouho.

Protože spolu budeme zakládat kvásek a chvíli trvá než si z něj můžeme upéct bagetky.
Chci tam být s vámi po dobu, než bude kvásek ready na pečení. Podpořit vás tak,
abyste se mohli radovat z výsledku a zakousnout se s chutí!

 

Potřebuji něco speciálního?

Není potřeba žádného speciálního vybavení. Snad jen trouba, která je součástí mnoha domácností.
O vybavení a surovinách si budeme povídat hned zkraje workshopu. Než začneme, dostanete také nákupní seznam, abyste vědeli, z jakých surovin budeme tvořit. Základem nám bude čiroková mouka. Všechny suroviny jsou běžně k dostání dnes už i v síti supermarketů, na internetu i ve zdravých výživách. A nebude jich potřeba mnoho.

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz