Kurz splnil všechna moje očekávání. Byl opravdu skvělý. Podrobný psaný popis, spousta vysvětlujících fotografií a videí. Možnost zeptat se na cokoli. Chutné recepty navíc. Bylo to přesně to, co jsem potřebovala k nakopnutí, abych pekla s kváskem nejenom lety prověřený pšenično-žitný chléb, ale dostala odvahu zkusit i ostatní druhy pečiva. Pro mne jako bonus bylo bezlepkové pečení. Poprvé se mi také podařil domácí kvásek. Dřívější pokusy vždy dopadly neslavně, takže jsem to musela řešit koupí nového kvásku. A jako při všech kurzech Aničky, byla i tentokrát příjemná a milá atmosféra.
Jitka,
účastnice workshopu Křupavé čirokové bagetky
Stálo za to si tímhle kurzem projít. Přestože už pár let peču kváskový chléb, pokaždé to bylo dost o štěstí, kdy se povede dle mých představ. V kurzu jsem si objasnila hodně informací ohledně kvásku a kdykoliv se k tomu můžu vracet, což je velká pomoc! Také mám radost ze spousty nových receptů, myslím, že všechny budu pravidelně využívat a odměnou mi bude zdraví celé rodiny, protože konečně snad manžel s dětma přestanou vyžadovat bílé pečivo 🙈😁. Určitě moc doporučuji, navíc po celou dobu kurzu je Anička skvělým průvodcem, celý kurz na mě působil moc přátelsky, v hezké energii. 🙏🙂❤️
Kurz splnil mé očekávání – zvládla jsem založit kvásek a naučila jsem se o něj pečovat. Ke konci týdne jsem se radovala z chutných, křupavoučkých, domácích a navíc bezlepkových bagetek. Anička nás celou dobu kurzu báječně podporovala a radila a ještě přidala recept na chlebík a další dobroty. Děkuji za vše.
Kurz byl naprosto skvělý, konečně se mi podařilo úpéct bezlepkové pečivo z kvásku, které navíc i skvěle chutná, což se mi doteď vůbec nedařilo. Postupy, jak na to byly super propracované a všechno skvěle vysvětleno. K tomu další recepty, jak s těstem pracovat a na co vše se dá využít. Moc děkuji a vůbec nelituji, že jsem se přihlásila.
Aničko, děkuji za skvělý, opět podnětný kurz:) Všem ČIROKOVÝ WORKSHOP doporučuji:) Naučíte se snadno, srozumitelně a pod skvělým usměvavým vedením Aničky vše potřebné a i když jste s žádným kváskem ještě nikdy nepekli:) 😊
Aniččin kurz křupavé čirokové bagetky ze srdce doporučuji :-), jsou úžasné, zdravé a zvládla jsem to hned napoprvé ;-).
Kurz byl skutečně “tancem”, ladným, uvolněným, radostným.
—————————————————————————
Jmenuji se Anička a jsem vášnivou tanečnicí v kuchyni.
Světu fermentace jsem naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!
Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!
Fermentaci (kvašení) také vděčím také za to, že si můžu křupnout do bagetek. Jsou totiž kváskové a zcela bezlepkové.
Moc ráda vám ukážu jak na to!
Jak workshop probíhá, musím být někde na čas?
Workshop probíhá ve členské sekci a také v uzavřené
facebookové skupině.
Budeme spolu celkem 10 dní.
Není potřeba být někde na přesný čas, potřebné informace se zobrazí vždy v daný den ráno.
Poté už k nim můžete kdykoli vracet.
Proč týden, přijde mi to dlouho.
Protože spolu budeme zakládat kvásek a chvíli trvá než si z něj můžeme upéct bagetky.
Chci tam být s vámi po dobu, než bude kvásek ready na pečení. Podpořit vás tak,
abyste se mohli radovat z výsledku a zakousnout se s chutí!
Potřebuji něco speciálního?
Není potřeba žádného speciálního vybavení. Snad jen trouba, která je součástí mnoha domácností.
O vybavení a surovinách si budeme povídat hned zkraje workshopu. Než začneme, dostanete také nákupní seznam, abyste vědeli, z jakých surovin budeme tvořit. Základem nám bude čiroková mouka. Všechny suroviny jsou běžně k dostání dnes už i v síti supermarketů, na internetu i ve zdravých výživách. A nebude jich potřeba mnoho.
Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz