Křupavé bagetky, kdo by je nemiloval! 

Rozlývají se na jazyku a nelze jim odolat.

🌺 Možná vám ale nedělá dobře pšenice, ze které bývají upečené.
🌺 Možná ji zkrátka nechcete jíst, protože…
🌺 Nebo máte celiakii a je po srandě i po bagetkách.

Ať je to jakkoli, MÁM PRO VÁS DOBROU ZPRÁVU!

🌺 Nemusíte si nechat zajít chuť.

🌺 Ani pro ně nemusíte do obchodu.

🌺 Křupavé bagetky dokonce nemusí být jen výsadou zkušených pekařů.

 

Upečete si je totiž hravě doma.
A ZCELA BEZ LEPKU!

V online workshopu

KŘUPAVÉ ČIROKOVÉ BAGETKY

vás celým procesem ráda provedu.

Naučíte se:

🌺 založit si svůj vlastní bezlepkový kvásek

🌺 upéct si voňavé a křupavé čirokové bagetky, které těm pšeničným jako by z oka vypadly

🌺 2 lahodné pomazánky, které bagetky krásně doplní

🌺 luxusní cibulačku – protože ta se k bagetkám tuze hodí

To vše ze základních surovin, které koupíte dnes i v supermarketu. Bez lepku, bíleho cukru, aditiv i živočišných výrobků (tedy i bez laktózy a kaseinu).

Jak bude workshop probíhat:

  • v uzavřené facebookové skupině
  • strávíme spolu 1 týden, kde vás provedu výrobou a podpořím vás tam, kde to bude potřeba
  • vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i videem
  • budete moci se mnou konzultovat vaše objevy a výrobky a zeptat se na to, co vás k tématu zajímá
  • po skončení workshopu přístupy do FB skupiny zůstávají

Těšit se můžete na:

  • výrobu vlastního bezlepkového (čirokového) kvásku
  • názorný postup na výrobu bagetek
  • hned 3 úžasné bonusy – 2 pomazánky a cibulačka
  • PDF materiály, které dostanete po skončení workshopu
  • mou podporu (po dobu 1 týdne)
  • krásný čas strávený s podobně naladěnými lidmi

Objevte tajemství kváskových bagetek bez lepku
a zakousněte se s chutí!

 

Cena workshopu je
800 Kč / 31 EUR

KDO VÁS PROVEDE 

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Světu fermentace jsem naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí.  Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Fermentaci (kvašení) také vděčím také za to, že si můžu křupnout do bagetek. Jsou totiž kváskové a zcela bezlepkové.

 

Moc ráda vám ukážu jak na to!

Možná máte ještě nějaké otázky

Jak workshop probíhá, musím být někde na čas?

Workshop probíhá v uzavřené
facebookové skupině.
Budeme spolu celý jeden týden.

Není potřeba být někde na přesný čas, potřebné informace se zobrazí vždy v daný den ráno.
Poté už k nim můžete kdykoli vracet.

Proč týden, přijde mi to dlouho.

Protože spolu budeme zakládat kvásek a chvíli trvá než si z něj můžeme upéct bagetky.
Chci tam být s vámi po dobu, než bude kvásek ready na pečení. Podpořit vás tak,
abyste se mohli radovat z výsledku a zakousnout se s chutí!

 

Potřebuji něco speciálního?

Není potřeba žádného speciálního vybavení. Snad jen trouba, která je součástí mnoha domácností.
O vybavení a surovinách si budeme povídat hned zkraje workshopu. Než začneme, dostanete také nákupní seznam, abyste vědeli, z jakých surovin budeme tvořit. Základem nám bude čiroková mouka. Všechny suroviny jsou běžně k dostání dnes už i v síti supermarketů, na internetu i ve zdravých výživách. A nebude jich potřeba mnoho.

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz