Křupavé bagetky, kdo by je nemiloval! 

Rozlývají se na jazyku a nelze jim odolat.

🌺 Možná vám ale nedělá dobře pšenice, ze které bývají upečené.
🌺 Možná ji zkrátka nechcete jíst, protože…
🌺 Nebo máte celiakii a je po srandě i po bagetkách.

Ať je to jakkoli, MÁM PRO VÁS DOBROU ZPRÁVU!

🌺 Nemusíte si nechat zajít chuť.

🌺 Ani pro ně nemusíte do obchodu.

🌺 Křupavé bagetky dokonce nemusí být jen výsadou zkušených pekařů.

 

Upečete si je totiž hravě doma.
A ZCELA BEZ LEPKU!

V online workshopu

KŘUPAVÉ ČIROKOVÉ BAGETKY

vás celým procesem ráda provedu.

Naučíte se:

🌺 jak založit svůj vlastní bezlepkový kvásek a jak jej udržovat

🌺 upéct si voňavé a křupavé čirokové bagetky, které těm pšeničným jako by z oka vypadly

🌺 2 lahodné rostlinné pomazánky, které bagetky krásně doplní

🌺 luxusní cibulačku – protože ta se k bagetkám tuze hodí

🌺 skvělou čirokovou focacciu a její variace (bez lepku i s lepkem)

🌺 famózní fermentovaný bezlepkový chlebík (bez kvásku, bez droždí i bez prášku do pečiva)

To vše ze základních surovin, které koupíte dnes i v supermarketu. Bez lepku, bílého cukru, aditiv i živočišných výrobků (tedy i bez laktózy a kaseinu).

Kurz splnil všechna moje očekávání. Byl opravdu skvělý. Podrobný psaný popis, spousta vysvětlujících fotografií a videí. Možnost zeptat se na cokoli. Chutné recepty navíc. Bylo to přesně to, co jsem potřebovala k nakopnutí, abych pekla s kváskem nejenom lety prověřený pšenično-žitný chléb, ale dostala odvahu zkusit i ostatní druhy pečiva. Pro mne jako bonus bylo bezlepkové pečení. Poprvé se mi také podařil domácí kvásek. Dřívější pokusy vždy dopadly neslavně, takže jsem to musela řešit koupí nového kvásku. A jako při všech kurzech Aničky, byla i tentokrát příjemná a milá atmosféra.

Jitka,
účastnice workshopu Křupavé čirokové bagetky

Jak bude workshop probíhat:

  • vše potřebné najdete ve členské sekci
  • potkávat se budeme v uzavřené facebookové skupině, která bude sloužit ke sdílení a podpoře
  • každý den dostanete email s instrukcemi kde co najdete
  • strávíme spolu 1 týden, kde vás provedu výrobou a podpořím vás tam, kde to bude potřeba
  • vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i videem
  • budete moci se mnou konzultovat vaše objevy a výrobky a zeptat se na to, co vás k tématu zajímá
  • po skončení workshopu vám přístupy zůstávají

Těšit se můžete na:

  • výrobu vlastního bezlepkového (čirokového) kvásku
  • názorný postup na výrobu bagetek
  • hned 4 úžasné bonusy – 2 pomazánky, luxusní cibulačka a čiroková focaccia (a její varianty)
  • extra bonus – fermentovaný bezlepkový chlebík bez kvásku, bez droždí i bez prášku do pečiva
  • PDF materiály, které dostanete po skončení workshopu
  • mou podporu (celkem po dobu 10 dnů)
  • krásný čas strávený s podobně naladěnými lidmi

Co o workshopu řekli jeho účastníci

Veronika Pavliňáková

Stálo za to si tímhle kurzem projít. Přestože už pár let peču kváskový chléb, pokaždé to bylo dost o štěstí, kdy se povede dle mých představ. V kurzu jsem si objasnila hodně informací ohledně kvásku a kdykoliv se k tomu můžu vracet, což je velká pomoc! Také mám radost ze spousty nových receptů, myslím, že všechny budu pravidelně využívat a odměnou mi bude zdraví celé rodiny, protože konečně snad manžel s dětma přestanou vyžadovat bílé pečivo 🙈😁. Určitě moc doporučuji, navíc po celou dobu kurzu je Anička skvělým průvodcem, celý kurz na mě působil moc přátelsky, v hezké energii. 🙏🙂❤️

Eva Kavková

Kurz splnil mé očekávání – zvládla jsem založit kvásek a naučila jsem se o něj pečovat. Ke konci týdne jsem se radovala z chutných, křupavoučkých, domácích a navíc bezlepkových bagetek. Anička nás celou dobu kurzu báječně podporovala a radila a ještě přidala recept na chlebík a další dobroty. Děkuji za vše.

Veronika Prausová

Kurz byl naprosto skvělý, konečně se mi podařilo úpéct bezlepkové pečivo z kvásku, které navíc i skvěle chutná, což se mi doteď vůbec nedařilo. Postupy, jak na to byly super propracované a všechno skvěle vysvětleno. K tomu další recepty, jak s těstem pracovat a na co vše se dá využít. Moc děkuji a vůbec nelituji, že jsem se přihlásila.

Petra Barveníčková

Aničko, děkuji za skvělý, opět podnětný kurz:) Všem ČIROKOVÝ WORKSHOP doporučuji:) Naučíte se snadno, srozumitelně a pod skvělým usměvavým vedením Aničky vše potřebné a i když jste s žádným kváskem ještě nikdy nepekli:) 😊

Nikola Černá

Aniččin kurz křupavé čirokové bagetky ze srdce doporučuji :-), jsou úžasné, zdravé a zvládla jsem to hned napoprvé ;-).

Lenka Vávrová

Kurz byl skutečně “tancem”, ladným, uvolněným, radostným.

—————————————————————————

Objevte tajemství kváskových bagetek bez lepku
a zakousněte se s chutí!

 

Cena workshopu do 30.9. je:
850 Kč / 34 EUR

 

Plná cena: 990 Kč / 40 EUR

KDO VÁS PROVEDE 

Jmenuji se Anička a jsem vášnivou tanečnicí v kuchyni.

Světu fermentace jsem naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí.  Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Fermentaci (kvašení) také vděčím také za to, že si můžu křupnout do bagetek. Jsou totiž kváskové a zcela bezlepkové.

 

Moc ráda vám ukážu jak na to!

Možná máte ještě nějaké otázky

Jak workshop probíhá, musím být někde na čas?

Workshop probíhá ve členské sekci a také v uzavřené
facebookové skupině.
Budeme spolu celkem 10 dní.

Není potřeba být někde na přesný čas, potřebné informace se zobrazí vždy v daný den ráno.
Poté už k nim můžete kdykoli vracet.

Proč týden, přijde mi to dlouho.

Protože spolu budeme zakládat kvásek a chvíli trvá než si z něj můžeme upéct bagetky.
Chci tam být s vámi po dobu, než bude kvásek ready na pečení. Podpořit vás tak,
abyste se mohli radovat z výsledku a zakousnout se s chutí!

 

Potřebuji něco speciálního?

Není potřeba žádného speciálního vybavení. Snad jen trouba, která je součástí mnoha domácností.
O vybavení a surovinách si budeme povídat hned zkraje workshopu. Než začneme, dostanete také nákupní seznam, abyste vědeli, z jakých surovin budeme tvořit. Základem nám bude čiroková mouka. Všechny suroviny jsou běžně k dostání dnes už i v síti supermarketů, na internetu i ve zdravých výživách. A nebude jich potřeba mnoho.

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz