🍉 Rádi experimentujete v kuchyni?

 

🍉 Máte spoustu receptů na jídla, ale omezený repertoár nápojů?

 

🍉 Už nechcete pít nápoje plné chemie a cukru, kterých jsou plné regály obchodů?

 

🍉 Chcete podpořit své zdraví a připravit nápoje, které v létě osvěží a v zimě zahřejí?

 

🍉 Rádi kvasíte a chtěli byste se v tomto umění posunout dále?

 

🍉 Hledáte cesty jak být více soběstačnější a žít udržitelněji?

Představte si:

☘️ tu radost a nadšení z každého vyrobeného nápoje podle vlastní chuti a fantazie

☘️ rozmanitou a pestrou paletu nápojů, které můžete nabídnout sobě i svým nejbližším

☘️ léčivou sílu přírody v každém doušku

☘️ jak vaše procházky do přírody naberou nový rozměr

☘️ jak plynete v rytmu přírody a užíváte si tu hojnost kolem sebe plnými doušky

Naučte se vyrábět nápoje, které vám vnesou do života spoustu zábavy!
Nápoje, které vám otevřou paletu nekonečných barev a možností.
Vydejte se se mnou na cestu objevování divokých nápojů!

Divoké nápoje – vyrobené z bylin a dalších darů přírody.
Skvěle chutnají a zlepšují odolnost organismu.
Je zábavné je vyrábět. Naučím vás, jak na to!


Protančete se mnou 2 týdny v kurzu, který vás zasvětí do tajů divokých nápojů.

Nápojů, které v sobě nesou SÍLU PŘÍRODY! Nápojů, které přináší radost a potěšení.

Takové, které podpoří vaši imunitu a vaše zdraví.

 

Vyrobíme si nápoje kvašené i nekvašené, pečující, osvěžující, teplé i studené.

 

🍏bez rafinovaného cukru🍏

🍏bez zbytečné chemie🍏

🍏bez laktózy🍏

🍏bez tibi i kombuchy🍏

 

Budeme objevovat, kouzlit, ochutnávat v rytmu sezóny.

Naučíte se:

⭐ svěží a jedinečné kvašené limonády pro malé i velké

⭐ lehce alkoholická ‘piva’ z bylin, ovoce i šišek, která potěší nejen muže

ovocné octy, které pováší vaše kouzlení v kuchyni na další úroveň

teplé a pečující nápoje, které pohladí tělo i duši (skvělé na podzim a zimu)

přírodní ‘meducíny‘, které zaženou kdejakého bacila

⭐ lahodné alternativy kávy i čajů bez kofeinu

… a mnoho, mnoho dalšího

Co o workshopu řekli jeho účastníci

Kristýna Spáčilová

Boží, doporučuji všem, kteří se chtějí posouvat dál, čarovat a tančit v kuchyni, v přírodě. Pro všechny, kteří chtějí být zase o kousek víc soběstační, zjistit také něco nového, tvořit něco nového, mít více bublinek v životě a pro ty, kteří se chtějí zábavně učit. ✨ Otevřelo mi to dveře zase někam dál a já jsem opravdu velice vděčná za všechny předané informace, znalosti, čas i energii ✨💛🧡 Z celého srdce děkuji 💛

Andrea Čočková

Krásně srozumitelný kurz, Anička je velmi sympatická vše vysvětlí podrobně, vtáhne člověka do kouzlení fermentace. Kurz byl přesně ten dílek do skládačky, který jsem potřebovala abych se nebála tvořit. Děkuji za něj a doporučuji každému koho fermentované nápoje a nejen ty zajímají.

Irena Sehnálková
Je radost sbírat kvítky a bylinky a pozorovat bublající sklenice. Kurz je naplněný velkým množstím skvělých receptů na limonády, piva a ostatní nápoje, které jsou podrobně popsané a vysvětlené, takže jsem si tvoření od začátku užívala. A pokud jsem náhodou u textu váhala, z videa bylo vše jasné. Nejvíc mě potěšilo, že podle receptů mohu dělat kvašené nápoje i v zimě …takže vím, co bude letos na Silvestra místo rychlých špuntů. A Aniččiny posilující nápoje na zimu….mňam, už teď se těším 🙂

Workshop vám přinese:

pestrou paletu nápojů na váš stůl v každém ročním období

⭐ naučíte se připravovat nápoje pro chvíle všední i ty slavnostní

⭐ získáte osvědčené návody a postupy na nápoje kvašené i ty nekvašené 

⭐ budete tvořit v souladu s přírodou a jejími rytmy

⭐ zažijete příjemně strávené chvíle v přírodě a při tvoření v kuchyni

⭐ naučíte se využívat (ne)všední suroviny jako šišky, výhonky jehličnanů, žaludy a další

⭐ začnete se dívat na přírodu a její dary jinýma očima než dosud a zjistíte, jaká hojnost tu všude pro nás je

Co o workshopu řekli jeho účastníci

Iva Mudrová

Mnoho kurzů vám dá znalosti, postupy, podělí se s vámi o zkušenosti, ale Anička dokáže předat vášeň a radost. Děkuji za další životní závislost, kterou od teď asi budu pečlivě opatrovat. 🙂

Monika Stránská

Skvělý kurz plný (pro mne) nových informací, které jsou podány detailní a zároveň jasnou, pochopitelnou formou (psaný text + krátké video, kde je teorie ukázána v praxi). Dozvěděla jsem se, jak si založit startér pro přípravu kvašených limonád a divokých piv, jak vyrobit jablečný ocet, či jak si přichystat domácí “meducínky” na zimu. Kurz mne jednoznačně obohatil, dal mi nový pohled na tvoření v kuchyni a novou inspiraci, hlavně mi ale ukázal, že divoké nápoje nejsou žádná velká věda 🙂 Určitě doporučuji jeho absolvování všem, zejména začátečníkům, kteří o kvašení a divokých nápojích neví nic, jako předtím já 🙂

Hana Mašková

Jsem mile překvapená, co vše divoké nápoje zahrnují a nabízejí, kolik prostoru pro experimenty a kreativitu nechávají, i jak je to vše snadné a zvládnutelné s minimem surovin.

———————————————————————————————————————

Podrobnější informace o kurzu:

Kurz je určen pro začátečníky i pro ty, co už mají s kvašením nějakou zkušenost (používají kvásek, kvasí zeleninu apod).
Osvojíte si základní techniky, díky kterým si budete moci dopřát pestrost a hravost ve svém pitném režimu kdykoli během roku.

Jak bude workshop probíhat?

  • vše potřebné najdete ve členské sekci
  • potkávat se budeme v uzavřené facebookové skupině, která bude sloužit ke sdílení a podpoře
  • veškeré informace a materiály jsou přehledně rozděleny pro snadnější vyhledávání a orientaci
  • součástí jsou materiály v PDF, který vám zůstanou a budete se moci k nim kdykoli vrátit
  • vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i videem
  • budete moci se mnou konzultovat vaše objevy a výrobky a zeptat se na to, co vás k tématu zajímá
  • po skončení workshopu přístupy zůstávají

Těšit se můžete na:

  • originální a jedinečné recepty, pro vaše dnyplné inspirace a tvoření
  • BONUSOVÉ recepty, které s tématy souvisí

Co v kurzu NEBUDEME používat:

  • kombuchu
  • vodní kefír/tibi krystaly

Pro koho je workshop vhodný?

🌺 pro všechny, co rádi zkouší nové věci a nebojí se experimentovat

🌺 pro ty, kteří chtějí zapojit bylinky do svého života

🌺 pro vášnivé kuchtíky, kteří se chtějí posunout ve svém kulinářském umění

🌺 pro všechny, kteří se nespokojí s pitím levných přeslazených nápojů

🌺 pro ty, kteří chtějí žít více ve spojení s přírodou

Nechejte rozehrát svou fantazii a probudit své smysly!

 

JEDINEČNÝ WORKSHOP, KTERÝ PROBUDÍ VAŠI DIVOKOST!
Je nabitý informacemi,
které využijete během celého roku, i v zimě.
Naučí vás dívat se na dary přírody jinak a váš život tak nabere nový rozměr.

Cena workshopu je:

2300 Kč / 92 EUR

 

O AUTORCE

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších pokladů se stalo moji vášní.

Světu fermentace jsem naprosto propadla!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Tak jak se snažím jíst pestře s ohledem na sezónu, tak přistupuji i k nápojům. I ty jsou totiž součástí stravy a můžeme je obohatit o cenné látky a podpořit tak své zdraví.

Příroda nám toho tolik nabízí! Vše je čerstvé, plné vitamínů a živin a v podstatě hned k mání. Nemusíme stát žádné fronty, tlačit se v obchodech. Venku na nás čeká svět v jeho čistotě a jednoduchosti. V půvabu a křehkosti.

Každá sezóna má svoje kouzlo a je úžasné pozorovat, jak se s časem mění.

Baví mě ta paleta chutí, vůní i barev. S nadšením a radostí v srdci zakládám další a další nápoje, bublající divoké nebo naopak jemné a hřejivé. Vždy je v nich síla přírody.

Moc ráda vás provedu a seznámím s úžasným světem fermentace.

Petra Sýkorová

Moc děkuji za kurz, absolutně předčil mé očekávání, jsem nadšená! Jsem ráda, že můžu využít dary přírody a tělu dodat chutné mňamky.

Petra Barveníčková

Vřele tento kurz doporučuji. Anička vše vysvětluje srozumitelně, s názornými videi, hodně věcí zvládne i začátečník a celý kurz je velmi inspirativní i do budoucna:)

Jitka Pohanková

Velké nadšení a spokojenost. Kurz splnil má očekávání a pozitivně mne nakopl. Stále mi v kuchyni něco bublá. A ta skripta, která jsme na závěr dostali, jsou perfektní a naprosto profesionální.

Možná máte ještě nějaké otázky:

Jak kurz probíhá?

Kurz probíhá ve členské sekci, kam dostanete přístup ihned po zaplacení.

Každý může jít svým tempem. Přístupy vám zůstávají.

Co když jsem úplný začátečník?

Není čeho se bát.
Krok po kroku vás provedu jednotlivými technikami. Bude tam má podpora a pomoc v případě, že si nebudete vědět rady.

Potřebuji speciální vybavení?

V průběhu celého kurzu si vystačíte se základním a běžným náčiním každé domácnosti.
Příležitostně se hodí mixér, i ponorný.

Seženu všechny potřebné suroviny, když bydlím ve městě?
Určitě!
Základem nám budu různé dary přírody – zejména bylinky a jedlé květy. Ty se dají sbírat i ve městech, v nějaké čistější části.
Můžete si také udělat výlet do přírody (do blízkého i vzdálenějšího okolí), kde potkáte určitě širokou paletu byliny a květů.

Co když poznám jen málo bylin?

Naprosto postačí znát pár základních bylinek jako jsou pampeliška, sedmikráska, fialka, růže, černý bez, lípa, kopřiva apod.
A kdo ví, třeba se během kurzu naučíte poznávat i další jedlé bylinky.

Budu mít přístup k lekcím i nadále?

Ano, přístupy vám zůstanou.
Součástí kurzu jsou i materiály v PDF, které vám zůstanou a budete se k nim moci kdykoli vrátit.

Máte nějaké otázky než začneme? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz