☘️ tu radost a nadšení z každého vyrobeného nápoje podle vlastní chuti a fantazie
☘️ rozmanitou a pestrou paletu nápojů, které můžete nabídnout sobě i svým nejbližším
☘️ léčivou sílu přírody v každém doušku
☘️ jak vaše procházky do přírody naberou nový rozměr
☘️ jak plynete v rytmu přírody a užíváte si tu hojnost kolem sebe plnými doušky
Boží, doporučuji všem, kteří se chtějí posouvat dál, čarovat a tančit v kuchyni, v přírodě. Pro všechny, kteří chtějí být zase o kousek víc soběstační, zjistit také něco nového, tvořit něco nového, mít více bublinek v životě a pro ty, kteří se chtějí zábavně učit. ✨ Otevřelo mi to dveře zase někam dál a já jsem opravdu velice vděčná za všechny předané informace, znalosti, čas i energii ✨💛🧡 Z celého srdce děkuji 💛
Krásně srozumitelný kurz, Anička je velmi sympatická vše vysvětlí podrobně, vtáhne člověka do kouzlení fermentace. Kurz byl přesně ten dílek do skládačky, který jsem potřebovala abych se nebála tvořit. Děkuji za něj a doporučuji každému koho fermentované nápoje a nejen ty zajímají.
Je radost sbírat kvítky a bylinky a pozorovat bublající sklenice. Kurz je naplněný velkým množstím skvělých receptů na limonády, piva a ostatní nápoje, které jsou podrobně popsané a vysvětlené, takže jsem si tvoření od začátku užívala. A pokud jsem náhodou u textu váhala, z videa bylo vše jasné. Nejvíc mě potěšilo, že podle receptů mohu dělat kvašené nápoje i v zimě …takže vím, co bude letos na Silvestra místo rychlých špuntů. A Aniččiny posilující nápoje na zimu….mňam, už teď se těším 🙂
Mnoho kurzů vám dá znalosti, postupy, podělí se s vámi o zkušenosti, ale Anička dokáže předat vášeň a radost. Děkuji za další životní závislost, kterou od teď asi budu pečlivě opatrovat.
Skvělý kurz plný (pro mne) nových informací, které jsou podány detailní a zároveň jasnou, pochopitelnou formou (psaný text + krátké video, kde je teorie ukázána v praxi). Dozvěděla jsem se, jak si založit startér pro přípravu kvašených limonád a divokých piv, jak vyrobit jablečný ocet, či jak si přichystat domácí “meducínky” na zimu. Kurz mne jednoznačně obohatil, dal mi nový pohled na tvoření v kuchyni a novou inspiraci, hlavně mi ale ukázal, že divoké nápoje nejsou žádná velká věda 🙂 Určitě doporučuji jeho absolvování všem, zejména začátečníkům, kteří o kvašení a divokých nápojích neví nic, jako předtím já 🙂
Jsem mile překvapená, co vše divoké nápoje zahrnují a nabízejí, kolik prostoru pro experimenty a kreativitu nechávají, i jak je to vše snadné a zvládnutelné s minimem surovin.
———————————————————————————————————————
🌺 pro všechny, co rádi zkouší nové věci a nebojí se experimentovat
🌺 pro ty, kteří chtějí zapojit bylinky do svého života
🌺 pro vášnivé kuchtíky, kteří se chtějí posunout ve svém kulinářském umění
🌺 pro všechny, kteří se nespokojí s pitím levných přeslazených nápojů
🌺 pro ty, kteří chtějí žít více ve spojení s přírodou
Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.
Sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších pokladů se stalo moji vášní.
Světu fermentace jsem naprosto propadla!
Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!
Tak jak se snažím jíst pestře s ohledem na sezónu, tak přistupuji i k nápojům. I ty jsou totiž součástí stravy a můžeme je obohatit o cenné látky a podpořit tak své zdraví.
Příroda nám toho tolik nabízí! Vše je čerstvé, plné vitamínů a živin a v podstatě hned k mání. Nemusíme stát žádné fronty, tlačit se v obchodech. Venku na nás čeká svět v jeho čistotě a jednoduchosti. V půvabu a křehkosti.
Každá sezóna má svoje kouzlo a je úžasné pozorovat, jak se s časem mění.
Baví mě ta paleta chutí, vůní i barev. S nadšením a radostí v srdci zakládám další a další nápoje, bublající divoké nebo naopak jemné a hřejivé. Vždy je v nich síla přírody.
Moc ráda vás provedu a seznámím s úžasným světem fermentace.
Moc děkuji za kurz, absolutně předčil mé očekávání, jsem nadšená! Jsem ráda, že můžu využít dary přírody a tělu dodat chutné mňamky.
Vřele tento kurz doporučuji. Anička vše vysvětluje srozumitelně, s názornými videi, hodně věcí zvládne i začátečník a celý kurz je velmi inspirativní i do budoucna:)
Velké nadšení a spokojenost. Kurz splnil má očekávání a pozitivně mne nakopl. Stále mi v kuchyni něco bublá. A ta skripta, která jsme na závěr dostali, jsou perfektní a naprosto profesionální.
Jak kurz probíhá?
Kurz probíhá ve členské sekci, kam dostanete přístup ihned po zaplacení.
Každý může jít svým tempem. Přístupy vám zůstávají.
Co když jsem úplný začátečník?
Není čeho se bát.
Krok po kroku vás provedu jednotlivými technikami. Bude tam má podpora a pomoc v případě, že si nebudete vědět rady.
Potřebuji speciální vybavení?
V průběhu celého kurzu si vystačíte se základním a běžným náčiním každé domácnosti.
Příležitostně se hodí mixér, i ponorný.
Seženu všechny potřebné suroviny, když bydlím ve městě?
Určitě!
Základem nám budu různé dary přírody – zejména bylinky a jedlé květy. Ty se dají sbírat i ve městech, v nějaké čistější části.
Můžete si také udělat výlet do přírody (do blízkého i vzdálenějšího okolí), kde potkáte určitě širokou paletu byliny a květů.
Co když poznám jen málo bylin?
Naprosto postačí znát pár základních bylinek jako jsou pampeliška, sedmikráska, fialka, růže, černý bez, lípa, kopřiva apod.
A kdo ví, třeba se během kurzu naučíte poznávat i další jedlé bylinky.
Budu mít přístup k lekcím i nadále?
Ano, přístupy vám zůstanou.
Součástí kurzu jsou i materiály v PDF, které vám zůstanou a budete se k nim moci kdykoli vrátit.
Máte nějaké otázky než začneme? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz