⭐ Milujete lívance i palačinky?

 

⭐ Nevíte, co stále vymýšlet rodině k obědu či večeři?

 

⭐ Už vás nudí stále dokola jen chleba a rohlíky? 

 

⭐ Máte intoleranci lepku či laktózy a příprava jídla je pro vás výzvou?

 

⭐ Baví vás experimentovat v kuchyni a láká vás svět fermentace (kvašení)?

 

⭐ Chcete umět lépe hospodařit a naučit se více využívat základní suroviny?

Na online workshopu

KVAŠENÉ LÍVANCE A PALAČINKY

spolu objevíme nekonečné kulinární obzory.
To budete koukat!

 

Naučíte se:

🌺 jak správně připravit suroviny, aby byly po naše tělo lépe stravitelné a využitelné

🌺 využívat základní suroviny (obiloviny a luštěniny) ve své kuchyni levně, chytře a chutně

🌺 kouzlit bez mouky, bez lepku i bez laktózy, zato rostlinně, výživně a hravě

🌺 čarovat  (mimo jiné) s pohankovým těstem

🌺 tvořit výborné a nevšední palačinky i lívance, po kterých se budou všichni zalizovat

🌺 nové způsoby a nápady, jak je (prakticky) servírovat

Tvořit budeme ze základních surovin (obilovin a luštěnin), které dnes koupíte snad v každém supermarketu.
Bez lepku, bez mouky, bez bílého cukru, aditiv i bez laktózy a kaseinu (vegan).
A taky bez kvásku, droždí i prášku do pečiva.

⭐ Workshop vám otevře NOVÉ OBZORY, jak jednoduše a přitom velmi chutně využívat základní suroviny.

 

⭐ Přinese také spoustu inspirace na nová jídla, která lze servírovat jako snídani, svačinu, oběd i večeři.

 

⭐ Zapojíme i natě a bylinky.

 

⭐ Dozvíte se jednoduché a praktické tipy jak co obměňovat a kombinovat. Díky tomu budete mít pestrý, barevný a výživný talíř po celý rok.

Kurz kvašené lívance a palačinky předčil má očekávání. Nejen, že mne zajímavé recepty nadchly a všude to u nás na lince bublá, voní, ale chtěla bych také ocenit do puntíku promyšlené precizní zpracování celého kurzu. Přehlednost, ucelenost, srozumitelnost, možnost zeptat se na vše možné a nemožné, individuální podpora a množství bonusů a dalších zajímavých rad a mnoho dalšího. Mohu jen doporučit a moc děkuji, že jsem mohla být součástí:) Určitě v kuchtění budu pokračovat:) Aničko, děkuji:)

 

Petra Barveníčková
účastnice workshopu Kvašené lívance a palačinky

Jsem moc ráda, že jsem si kurz Kvašené lívanečky a palačinky koupila. Kurz byl velmi dobře připravený, naprosto srozumitelný, přehledný, doplněný videi. Slané i sladké lívanečky ze základních nezpracovaných surovin jsem hned vyzkoušela se skvělým výsledkem: manžel vše s velkými pochvalami snědl. Tyto recepty budou trvalou součástí naší veganské kuchyně a určitě ji posunou na vyšší level. Navíc oceňuji velmi srdečnou a přátelskou atmosféru na všech kurzech Aničky. A nesmím zapomenout pochválit profesionálně připravená skripta v pdf, které jsme na závěr kurzu dostali, doplněná spoustou vysvětlujících fotografií. Těším se na další tančení v kuchyni s Aničkou.

Jitka Pohanková
účastnice workshopu Kvašené lívance a palačinky

Skvělý kurz, který svým rozsahem určitě předčí cenu. Oceňuji velmi jednoduché recepty a skvělé bonusy v podobě příloh. Mohu doporučit všemi deseti 🙂

Iva Fajová
účastnice workshopu Kvašené lívance a palačinky

Jak bude workshop probíhat:

  • ve členské sekci a uzavřené facebookové skupině, která slouží ke sdílení a podpoře
  • každý den ráno vám přijde email s informacemi co a jak
  • strávíme spolu 5 dní + 3 dny navíc, provedu vás výrobou a podpořím vás tam, kde to bude potřeba
  • vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i videem
  • budete moci se mnou konzultovat vaše objevy a výrobky a zeptat se na to, co vás k tématu zajímá
  • po skončení workshopu přístupy do FB skupiny i do členské sekce zůstávají

Těšit se můžete na:

  • základní postup výroby těst bez použití mouky
  • výrobu kvašených lívanců i palačinek dle svých chutí i stavu spíže
  • 5 bonusových receptů, které s tématem souvisí
  • proniknete do tajů fermentace
  • PDF materiály, které dostanete po skončení workshopu
  • mou podporu (po celou dobu workshopu, celkem 8 dní)
  • krásný čas strávený s podobně naladěnými lidmi

Pro koho je workshop vhodný?

🌺 pro všechny, co rádi zkouší nové věci a nebojí se experimentovat

🌺 pro vášnivé kuchtíky, kteří se chtějí posunout ve svém kulinárním umění

🌺 pro všechny vášnivé duše, které beznadějně propadli kvašení (fermentaci) 

🌺 pro ty, kteří se chtějí naučit kvasit obiloviny a luštěniny hravě a jednoduše

🌺 pro všechny mámy, táty i babičky, co chtějí své rodině (a dětem) nabídnout něco zdravějšího a výživnějšího

🌺 pro všechny, co hledají alternativy k pečivu i zpestření svého jídelníčku

🌺 pro ty, co se chtějí nebo musí se stravovat bez lepku

🌺 pro ty, co neví ‘co furt vařit’ sobě i své rodině

 

Pre mňa je fermentacia niečo nové, s čím som začala len cca pol roka dozadu (teda ak nepočítám kvaskovanie 🙂 a je úžasné, že sa to dá krásně prepojit aj s kličkovaním, … Kedže som na rastlinnej strave, tak tieto kvašené palačinky budu u mňa na tanieri určite často :). Sladké pohankové chutili aj dcerke :).

 

Andrea Novotova
účastnice workshopu Kvašené lívance a palačinky

Kurz byl skvělý a předčil mé očekávání a doteď vůbec nechápu, jak je to celé jednoduché a chutné a zdravé.

Lenka Tůmová
účastnice workshopu Kvašené lívance a palačinky

Do kurzu jsem šla s nadšením a také očekáváním, že se naučím něco nového, co mi bude chutnat. Očekávání splněno – z výsledků jsem byla nadšená nejen já, ale i můj muž 🙂 Nejvíc nás nadchly ty lívance na slano a především variabilita surovin, která se tím nabízí. O možnostech servírování ani nemluvě! A ten ebook na konci kurzu – tak ten mě nadchl úplně! Perfektní shrnutí! Děkujeme Aničko – obohatila jsi nám krásně jídelníček.

Natálie Paramento
účastnice workshopu Kvašené lívance a palačinky

Naučte se kouzlit se základními surovinami hravě a jednoduše!

 

Cena workshopu je:
800 Kč / 33 EUR

KDO VÁS PROVEDE 

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Světu fermentace jsem naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí.  Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Fermentaci (kvašení) také vděčím také za to, že se můžu zakousnout do (křupavých) lívanců i palačinek. Slaných i sladkých. Dělám je bez mouky, kvásku i droždí a servíruju je sobě i rodině v různých variacích. 

Je to nádherné kouzlení v kuchyni se základními surovinami – obilovinami a luštěninami.

Moc ráda vás celým procesem provedu a ukážu jak na to!

Možná máte ještě nějaké otázky:

Jak workshop probíhá, musím být někde na čas?

Workshop probíhá ve členské sekci a také v uzavřené
facebookové skupině, která slouží k podpoře a sdílení.
Budeme spolu kouzlit 5 dní. Přidala jsem také
3 dny navíc, kde vám budu podporou.

Není potřeba být někde na přesný čas, potřebné informace se zobrazí vždy v daný den ráno.
Poté už k nim můžete kdykoli vracet.

Proč tolik dní, přijde mi to dlouho.

Protože spolu budeme fermentovat (kvasit) a tento proces chvíli trvá.
Chci tam být s vámi po dobu, podpořit vás tak, abyste se mohli radovat z výsledku.

 

Potřebuji něco speciálního?

Není potřeba žádného speciálního vybavení. Vystačíte si s klasickým vybavením každé domácnosti, potřebovat budete také mixér.
O vybavení a surovinách si budeme povídat hned zkraje workshopu. Než začneme, dostanete také nákupní seznam, abyste věděli, z jakých surovin budeme tvořit. Základ budou tvořit základní suroviny – obiloviny a luštěnin. Jsou běžně k dostání dnes už i v síti supermarketů, na internetu, v bezobalech i ve zdravých výživách.

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz