společně si vyrobíme kvašenou limonádu z darů pozdního léta, kterou si také společně vychutnáme
setkávat se budeme v uzavřené Facebookové skupině, kam dostanete přístup po přihlášení
těšit se můžete na krásnou atmosféru podobně naladěných lidí a moji podporu a pomoc během kurzu
Jmenuji se Anička a jsem vášnivou tanečnicí v kuchyni.
Světu fermentace jsem naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!
Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!
Příroda nám toho tolik nabízí! Vše je čerstvé, plné vitamínů a živin a v podstatě hned k mání. Nemusíme stát žádné fronty, tlačit se v obchodech. Venku na nás čeká svět v jeho čistotě a jednoduchosti. V půvabu a křehkosti.
Každá sezóna má svoje kouzlo a je úžasné pozorovat, jak se s časem mění.
Baví mě ta paleta chutí, vůní i barev. S nadšením a radostí v srdci zakládám další a další nápoje, bublající divoké nebo naopak jemné a hřejivé. Vždy je v nich síla přírody.
Moc ráda vám část svého nadšení předám!
Máte nějaké otázky než začneme? Sem s nimi – blog@mygreenovi.cz