🌺 Hledáte způsob, jak dodat tělu více živin (zvlášť třeba v chladných měsících roku)?

 

🌺 Chcete si umět uchovat zeleninu jednoduše a přirozeně, bez zbytečné chemie, aditiv i bez tepelného zpracování?

 

🌺 Láká vás kvašení a pořád sbíráte odvahu se do toho pustit?

 

🌺 Už jste něco takového zkoušeli, ale moc se vám nedařilo?

 

🌺 Chcete se naučit lépe hospodařit a využívat zeleninu i další dary přírody levně, chutně a chytře?

 

Vítám vás ve světě KVAŠENÍ neboli FERMENTACE.
Tady to žije!

 

Je to úžasný způsob, jak:

🌺 si zpracovat a uchovat aktuální dary sezóny s maximem živin a dalších cenných látek pro naše tělo

🌺 podpořit své zdraví (a svá střeva) a odolnost

🌺 vykouzlit ‘hodně muziky’ za málo peněz

🌺 být blíže sobě i přírodě a propojit se s jejími rytmy

🌺 si užít skvělou zábavu sam/a se sebou nebo rodinou i kamarády

Srdečně vás zvu na online workshop KVAŠENÁ ZELENINA, kde si společně založíme a nakvasíme zeleninu.
Kvašená zelenina je výborný způsob, jak se se světem fermentace seznámit.
Je velmi variabilní a využijete ji v mnoha receptech i úpravách ve své kuchyni.
Díky mléčnému kvašení také dodáte tělu cenná probiotika, která posílí váš mikrobiom a tím i vaši imunitu.

Provedu vás základními principy a postupy a povídat si budeme i  tom, na co si dát pozor.
Vše jasně, stručně a přehledně.
Tak abyste mohli tvořit hned, bez většího otálení!
Součástí workshopu jsou také naše oblíbené a osvědčené recepty.

Workshop je velmi vhodný pro začátečníky, mírně pokročilé a ty,
kteří se opakovaně potýkají v oblasti kvašení zeleniny s problémy a nedaří se jim.

‘Kvašená zelenina pro mě byla vždy něčím děsivě složitým a nebezpečným, ale zároveň mě lákaly její benefity a kyselá chuť na talíři. Jít do kurzu u Aničky bylo skvělé rozhodnutí! Strachy a nejistoty opadly, vše bylo jasné, srozumitelné a poté i velmi jedlé! Svoji první kvašenou sklenici jsem snědla do týdne! Jsem nadšená z celého kurzu, praktických postupů i receptů a hlavné z Aniččiné podpory a možnosti cokoliv konzultovat.’

Eva
účastnice workshopu Kvašená zelenina

Jak bude workshop probíhat:

  • vše potřebné najdete ve členské sekci (není nutné mít FB)
  • potkávat se budeme v uzavřené facebookové skupině, která bude sloužit ke sdílení a podpoře
  • každý den dostanete email s instrukcemi, co a jak
  • strávíme spolu 1 týden a 3 dny navíc (podpora), kde vás provedu výrobou a podpořím vás tam, kde to bude potřeba
  • vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i videem
  • budete moci se mnou konzultovat vaše objevy a výrobky a zeptat se na to, co vás k tématu zajímá
  • po skončení workshopu přístupy zůstávají

Těšit se můžete na:

  • základy kvašení zeleniny ve vlastní šťávě i solném roztoku
  • téma – na co si dát pozor
  • naše oblíbené rodinné recepty a postupy
  • pratické tipy, jak takovou kvašenou zeleninu používat
  • vychytávky, které vám vše usnadní a zjednoduší
  • (ne)všední kvasící bonus
  • PDF materiály, které dostanete po skončení workshopu
  • mou podporu (celkem 10 dní)
  • krásně čas strávený s podobně naladěnými lidmi

Kvašení je zábava!

Objevte nové obzory i chutě, které vás oslní!

Objevte se mnou kouzlo kvašení!

 

Cena workshopu do 30.4. je:
850 Kč / 34 EUR

 

Plná cena: 990 Kč / 40 EUR

KDO VÁS PROVEDE SVĚTEM FERMENTACE

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších pokladů se stalo moji vášní.

Světu fermentace jsem naprosto propadla!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Kvašená zelenina je základ a taková klasika, ke které se opakovaně velmi ráda vracím. Má na našem talíři čestné místo po celý rok!

 

Moc ráda vás celým procesem provedu a seznámím vás s úžasným světem fermentace.

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz