🌺 Hledáte způsob, jak dodat tělu více živin (zvlášť třeba v chladných měsících roku)?

 

🌺 Chcete si umět uchovat zeleninu jednoduše a přirozeně, bez zbytečné chemie, aditiv i bez tepelného zpracování?

 

🌺 Láká vás kvašení a pořád sbíráte odvahu se do toho pustit?

 

🌺 Už jste něco takového zkoušeli, ale moc se vám nedařilo?

 

🌺 Chcete se naučit lépe hospodařit a využívat zeleninu i další dary přírody levně, chutně a chytře?

 

Vítám vás ve světě KVAŠENÍ neboli FERMENTACE.
Tady to žije!

 

Je to úžasný způsob, jak:

🌺 si zpracovat a uchovat aktuální dary sezóny s maximem živin a dalších cenných látek pro naše tělo

🌺 podpořit své zdraví (a svá střeva) a odolnost

🌺 vykouzlit ‘hodně muziky’ za málo peněz

🌺 být blíže sobě i přírodě a propojit se s jejími rytmy

🌺 si užít skvělou zábavu sam/a se sebou nebo rodinou i kamarády

Srdečně vás zvu na online workshop KVAŠENÁ ZELENINA, kde si společně založíme a nakvasíme zeleninu.
Kvašená zelenina je výborný způsob, jak se se světem fermentace seznámit.
Je velmi variabilní a využijete ji v mnoha receptech i úpravách ve své kuchyni.
Díky mléčnému kvašení také dodáte tělu cenná probiotika, která posílí váš mikrobiom a tím i vaši imunitu.

Provedu vás základními principy a postupy a povídat si budeme i  tom, na co si dát pozor.
Vše jasně, stručně a přehledně.
Tak abyste mohli tvořit hned, bez většího otálení!
Součástí workshopu jsou také naše oblíbené a osvědčené recepty.

Workshop je velmi vhodný pro začátečníky, mírně pokročilé a ty,
kteří se opakovaně potýkají v oblasti kvašení zeleniny s problémy a nedaří se jim.

‘Kvašená zelenina pro mě byla vždy něčím děsivě složitým a nebezpečným, ale zároveň mě lákaly její benefity a kyselá chuť na talíři. Jít do kurzu u Aničky bylo skvělé rozhodnutí! Strachy a nejistoty opadly, vše bylo jasné, srozumitelné a poté i velmi jedlé! Svoji první kvašenou sklenici jsem snědla do týdne! Jsem nadšená z celého kurzu, praktických postupů i receptů a hlavné z Aniččiné podpory a možnosti cokoliv konzultovat.’

Eva
účastnice workshopu Kvašená zelenina

——————————————————————————–

‘Vše jasně a srozumitelně vysvetleno, doplněno o profesionálně zpracované materiály. Rychlá reakce lektorky, která pomůže, vysvětlí i poradí, když je třeba, a pochválí, protože sdílená radost je mnohem větší! Není možné neuspět! Tento kurz mi otevřel dveře do neznámého světa, ukázal mi, že příroda nám nabízí spoustu možností, stačí jen je objevit a pak už sám začít kouzlit!’

Alice
účastnice workshopu Kvašená zelenina

Jak bude workshop probíhat:

  • Vše potřebné najdete ve členské sekci, kam dostanete přístupy po zaplacení (není nutné mít FB).
  • Workshop je koncipován na 1 týden. Každý den po dobu 1 týdne dostanete email s instrukcemi, které vás nasměrují co a jak. Můžete se jimi nechat vést nebo můžete jet svým vlastním tempem.
  • Vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i krátkými videi.
  • Moje podpora bude v těchto dnech:  29. – 31. 10., 28.-30.11. a 4.-5.1.2025
    V té době odpovím vaše otázky k tématu a budete moci se mnou konzultovat vaše objevy a výrobky.
  • Po skončení workshopu přístupy zůstávají.

Těšit se můžete na:

  • základy kvašení zeleniny ve vlastní šťávě i solném roztoku
  • téma – ‘na co si dát pozor’
  • naše oblíbené rodinné recepty a postupy
  • pratické tipy, jak takovou kvašenou zeleninu používat
  • vychytávky, které vám vše usnadní a zjednoduší
  • (ne)všední kvasící bonus
  • PDF materiály ke stažení
  • mou podporu 
  • krásně a smysluplně strávený čas
  • dovednosti, které vám už nikdo nevezme

Kvašení je zábava!

Objevte nové obzory i chutě, které vás oslní!

Objevte se mnou kouzlo kvašení!

 

Cena workshopu do 31.10. je:
850 Kč / 34 EUR

 

Plná cena: 990 Kč / 40 EUR

KDO VÁS PROVEDE SVĚTEM FERMENTACE

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších pokladů se stalo moji vášní.

Světu fermentace jsem naprosto propadla!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Kvašená zelenina je základ a taková klasika, ke které se opakovaně velmi ráda vracím. Má na našem talíři čestné místo po celý rok!

 

Moc ráda vás celým procesem provedu a seznámím vás s úžasným světem fermentace.

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz