🌺 Hledáte způsob, jak dodat tělu více živin (zvlášť v chladných měsících roku)?

 

🌺 Chcete si umět uchovat zeleninu jednoduše a přirozeně bez zbytečné chemie a aditiv?

 

🌺 Láká vás kvašení a pořád sbíráte odvahu se do toho pustit?

 

Vítám vás ve světě KVAŠENÍ neboli FERMENTACE.
Tady to žije!

 

Je to úžasný způsob, jak:

🌺 si zpracovat a uchovat aktuální dary sezóny s maximem živin a dalších cenných látek pro naše tělo

🌺 podpořit své zdraví (a svá střeva) a odolnost

🌺 vykouzlit ‘hodně muziky’ za málo peněz

🌺 být blíže sobě i přírodě a propojit se s jejími rytmy

🌺 si užít skvělou zábavu sam/a se sebou nebo rodinou i kamarády

Srdečně vás zvu na online workshop KVAŠENÁ ZELENINA, kde si společně založíme a nakvasíme zeleninu.
Kvašená zelenina je výborný způsob, jak se se světem fermentace seznámit.
Je velmi variabilní a využijete ji v mnoha receptech i úpravách ve své kuchyni.
Díky mléčnému kvašení také dodáte tělu cenná probiotika, která posílí váš mikrobiom a tím i vaši imunitu.

Provedu vás základními principy a postupy a povídat si budeme i  tom, na co si dát pozor.
Vše jasně, stručně a přehledně.
Tak abyste mohli tvořit hned, bez většího otálení!
Součástí workshopu jsou také naše oblíbené a osvědčené recepty.

Workshop je velmi vhodný pro začátečníky, mírně pokročilé a ty,
kteří se opakovaně potýkají v oblasti kvašení zeleniny s problémy a nedaří se jim.

Jak bude workshop probíhat:

  • v uzavřené facebookové skupině
  • strávíme spolu 1 týden (od 31.10. do 6.11.), kde vás provedu výrobou a podpořím vás tam, kde to bude potřeba
  • vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i videem
  • budete moci se mnou konzultovat vaše objevy a výrobky a zeptat se na to, co vás k tématu zajímá
  • po skončení workshopu přístupy do FB skupiny zůstávají

Těšit se můžete na:

  • základy kvašení zeleniny ve vlastní šťávě i solném roztoku
  • téma – na co si dát pozor
  • naše oblíbené rodinné recepty a postupy
  • pratické tipy, jak takovou kvašenou zeleninu používat
  • vychytávky, které vám vše usnadní a zjednoduší
  • (ne)všední kvasící bonus
  • PDF materiály, které dostanete po skončení workshopu
  • mou podporu (po dobu 1 týdne)
  • krásně čas strávený s podobně naladěnými lidmi

Kvašení je zábava!

Objevte nové obzory i chutě, které vás oslní!

Objevte se mnou kouzlo kvašení!

 

Cena workshopu je:

990 Kč / 38 EUR

KDO VÁS PROVEDE SVĚTEM FERMENTACE

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších pokladů se stalo moji vášní.

Světu fermentace jsem naprosto propadla!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí.  Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

 

Moc ráda vám část svého nadšení předám a provedu vás světem fermentace.

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz