Na míru svým chuťovým buňkám a v kombinacích,
které v obchodě jen tak nenajdete.
Moc doporučuji kurz Aničky “Domácí jogurty a kefíry”. Už dlouho jsem se odhodlávala k výrobě domácích jogurtů a proto když na mě na FB vyskočil Aničky kurz, ani na minutu jsem neváhala a udělala jsem dobře! Od teď už si doma budeme pochutnávat jen na zdravých jogurtech a kefírech domácí výroby.
Monika,
účastnice workshopu Rostlinné jogurty a kefíry 2023
Kurz je velmi pěkně sestavený, vše srozumitelně a názorně vysvětlené. Dozvěděla jsem se spoustu nových informací a tipů. A navrch i fajn recepty. Děkuji
Gábi,
účastnice workshopu Rostlinné jogurty a kefíry 2023
Kurz naplnil moje očakávania a určite ho odporúčam každému kto sa chce naučiť čarovať ❤️. Anička si skvelá žena, ktorá robí veci s jemnosťou a nadhľadom, z vlastných skúseností, s úsmevom a láskou. Ďakujem 😘.
Zdenka,
účastnice workshopu Rostlinné jogurt a kefíry 2023
Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.
Světu fermentace jsem naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!
Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!
Už více než 8 let jsem na rostlinné stravě a výroba vlastních rostlinných jogurtů mě vždy lákala. Začínala jsem jako správný nadšenec s kapslí kupovaných probiotik a plechovkou kokosového mléka. A dařilo se! Časem jsem ale přišla na to, že mi to moc nevyhovuje. Hledala jsem způsoby jak snížit množství odpadu (plechovky, kapsle) a jak přitom využít základní suroviny, které jsem měla doma ve spíži.
Dnes už si jogurty i kefíry vyrábím levně a jednoduše kdykoli se mi zachce a mám na ně chuť. Jím je nejen k snídani či svačině s domácími granolami, ale používám je v kuchyni i jinak.
Moc ráda vás celým procesem provedu a ukážu jak na to!
Jak workshop probíhá, musím být někde na čas?
Workshop probíhá v uzavřené
facebookové skupině.
Budeme spolu kouzlit jeden týden. Přidala jsem také 3 dny navíc, kde vám budu podporou.
Není potřeba být někde na přesný čas, potřebné informace se zobrazí vždy v daný den ráno.
Poté už k nim můžete kdykoli vracet.
Proč týden, přijde mi to dlouho.
Protože spolu budeme zakládat vlastní probiotika a chvíli trvá než si z nich můžeme vyrobit jogurt nebo kefír.
Chci tam být s vámi po dobu, podpořit vás tak, abyste se mohli radovat z výsledku.
Potřebuji něco speciálního?
Není potřeba žádného speciálního vybavení. Vystačíte si s klasickým vybavením každé domácnosti, potřebovat budete také mixér.
O vybavení a surovinách si budeme povídat hned zkraje workshopu. Než začneme, dostanete také nákupní seznam, abyste věděli, z jakých surovin budeme tvořit. Základ budou tvořit základní suroviny – obiloviny, ořechy a semínka. Jsou běžně k dostání dnes už i v síti supermarketů, na internetu i ve zdravých výživách.
Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz