⭐ Milujete jogurty a kefíry, ale ty běžné živočišné vám z nějakého důvodu nevyhovují?

 

⭐ Máte intoleranci laktózy či kaseinu?

 

⭐ Baví vás experimentovat v kuchyni a láká vás svět fermentace (kvašení)?

 

⭐ Chcete umět lépe hospodařit a naučit se více využívat základní suroviny?

 

⭐ Kupujete rostlinné jogurty, ale stále to není ono (více odpadu, leze to do peněz, menší výběr příchutí, ne vždy dobré složení)

Rostlinné jogurty už se dnes dají koupit na mnoha místech.
Ne vždy je jejich složení ideální.
A ty kvalitnější jsou sice výborné, jsou ale taky hned snězené a leze to často dost do peněz.

A co kdybych vám řekla, že si

rostlinné jogurty a dokonce i kefíry můžete vyrobit doma!

Ze základních surovin – ořechů, semínek i obilovin
(a luštěnin taky).

A dokonce BEZ KUPOVANÝCH PROBIOTIK i bez různých
speciálních udělátek typu jogurtovač.

Na míru svým chuťovým buňkám a v kombinacích,
které v obchodě jen tak nenajdete.

HRAVĚ A JEDNODUŠE!

V online workshopu

ROSTLINNÉ JOGURTY A KEFÍRY

vás celým procesem moc ráda provedu

 

Naučíte se:

🌺 vyrobit vlastní domácí probiotika na výrobu rostlinných jogurtů a kefírů

🌺 jak správně připravit suroviny, aby byly po naše tělo lépe stravitelné a využitelné

🌺 využívat základní suroviny (obiloviny, ořechy i semínka) ve své kuchyni levně a chytře

🌺 tvořit výborné rostlinné jogurty a kefíry, po kterých se budete zalizovat

🌺 nové způsoby a nápady, jak je (prakticky) servírovat a používat v kuchyni

🌺 výtečnou pohankovou granolu (moji milovanou)

🌺 bulharský tarator 

🌺 a mnoho dalšího – to si zatím nechám pro sebe, ať máte i nějaké to překvapení

 

Tvořit budeme ze základních surovin (ořechů, semínek, obilovin i jedné luštěniny), které dnes koupíte snad v každém supermarketu. Bez lepku, bez bílého cukru, aditiv i živočišných výrobků (tedy i bez laktózy a kaseinu).

Moc doporučuji kurz Aničky “Domácí jogurty a kefíry”. Už dlouho jsem se odhodlávala k výrobě domácích jogurtů a proto když na mě na FB vyskočil Aničky kurz, ani na minutu jsem neváhala a udělala jsem dobře! Od teď už si doma budeme pochutnávat jen na zdravých jogurtech a kefírech domácí výroby.

Monika,
účastnice workshopu Rostlinné jogurty a kefíry 2023

 

Kurz je velmi pěkně sestavený, vše srozumitelně a názorně vysvětlené. Dozvěděla jsem se spoustu nových informací a tipů. A navrch i fajn recepty. Děkuji

 

Gábi,
účastnice workshopu Rostlinné jogurty a kefíry 2023

Kurz naplnil moje očakávania a určite ho odporúčam každému kto sa chce naučiť čarovať ❤️. Anička si skvelá žena, ktorá robí veci s jemnosťou a nadhľadom, z vlastných skúseností, s úsmevom a láskou. Ďakujem 😘.

Zdenka,
účastnice workshopu Rostlinné jogurt a kefíry 2023

Jak bude workshop probíhat:

  • vše potřebné najdete ve členské sekci
  • potkávat se budeme v uzavřené facebookové skupině, která bude sloužit ke sdílení a podpoře
  • strávíme spolu 1 týden + 3 dny navíc, kde vás provedu výrobou a podpořím vás tam, kde to bude potřeba
  • vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i videem
  • budete moci se mnou konzultovat vaše objevy a výrobky a zeptat se na to, co vás k tématu zajímá
  • po skončení workshopu přístupy zůstávají

Těšit se můžete na:

  • výrobu vlastních probiotik
  • výrobu rostlinných jogurtů a kefírů dle svých chutí i stavu spíže
  • 5 bonusových receptů, které s tématem souvisí
  • proniknete do tajů fermentace
  • PDF materiály, které dostanete po skončení workshopu
  • mou podporu (po celou dobu workshopu, celkem 10dní)
  • krásný čas strávený s podobně naladěnými lidmi

Objevte se mnou tajemství rostlinných jogurtů a kefírů!

 

Cena workshopu je :

1200 Kč / 49 EUR

 

KDO VÁS PROVEDE 

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Světu fermentace jsem naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí.  Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Už více než 8 let jsem na rostlinné stravě a výroba vlastních rostlinných jogurtů mě vždy lákala. Začínala jsem jako správný nadšenec s kapslí kupovaných probiotik a plechovkou kokosového mléka. A dařilo se! Časem jsem ale přišla na to, že mi to moc nevyhovuje. Hledala jsem způsoby jak snížit množství odpadu (plechovky, kapsle) a jak přitom využít základní suroviny, které jsem měla doma ve spíži.

Dnes už si jogurty i kefíry vyrábím levně a jednoduše kdykoli se mi zachce a mám na ně chuť. Jím je nejen k snídani či svačině s domácími granolami, ale používám je v kuchyni i jinak.

Moc ráda vás celým procesem provedu a ukážu jak na to!

Možná máte ještě nějaké otázky:

Jak workshop probíhá, musím být někde na čas?

Workshop probíhá v uzavřené
facebookové skupině.
Budeme spolu kouzlit jeden týden. Přidala jsem také 3 dny navíc, kde vám budu podporou.

Není potřeba být někde na přesný čas, potřebné informace se zobrazí vždy v daný den ráno.
Poté už k nim můžete kdykoli vracet.

Proč týden, přijde mi to dlouho.

Protože spolu budeme zakládat vlastní probiotika a chvíli trvá než si z nich můžeme vyrobit jogurt nebo kefír.
Chci tam být s vámi po dobu, podpořit vás tak, abyste se mohli radovat z výsledku.

 

Potřebuji něco speciálního?

Není potřeba žádného speciálního vybavení. Vystačíte si s klasickým vybavením každé domácnosti, potřebovat budete také mixér.
O vybavení a surovinách si budeme povídat hned zkraje workshopu. Než začneme, dostanete také nákupní seznam, abyste věděli, z jakých surovin budeme tvořit. Základ budou tvořit základní suroviny – obiloviny, ořechy a semínka. Jsou běžně k dostání dnes už i v síti supermarketů, na internetu i ve zdravých výživách.

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz