Pozdní léto a podzim – nejbohatší období roku. Vše je šťavnaté, čerstvé, prostě k nakousnutí!

🌺 Chcete se těšit z každé zavařené skleničky a vzpomínat na teplé (nejen) letní měsíce?

 

🌺 Máte spoustu úrody a nevíte, co s ní?

 

🌺 Chcete si konečně letos udělat pořádné zásoby?

 

🌺 Hledáte způsoby, jak zpracovat dary přírody tak, aby se co nejvíce zachovala jejich přirozená chuť?

 

🌺 Láká vás (ne)všední využití divokých darů přírody jako jsou šípky, jeřabiny, kdoulovec, arónie a další?

Přechodem na rostlinnou stravu se nám otevřel nový svět možností.

Hledali jsme cesty, jak

 

⭐ si dopřát více živin i rozmanitou paletu pokrmů během celého roku

⭐ využít to, co nám příroda nabízí ve své jedinečnosti a kráse

⭐ být více soběstační i v bytě ve městě

 

Možná to cítíte podobně…

Také by se vám líbilo…

🍅 užívat si hojnost, kterou nám příroda v tomto období pozdního léta a barevného podzimu nabízí

 

🍅 umět zpracovávat dary přírody různými způsoby

 

🍅 zavařovat bez rafinovaného cukru a bez zbytečné chemie

 

🍅 mít zásobu na chladné zimní měsíce a mít kam sáhnout

 

🍅 užívat si hřejivé nejen letní energie v každé skleničce

 

🍅 snížit množství odpadu v domácnosti

 

🍅 být soběstačnější a nebýt tak odkázáni jen na nabídku v obchodech

 

 🍅 zažívat a objevovat úžasné chutě a kombinace, o kterých se vám ani nesnilo

 

Roztančete se se mnou v rytmu sezóny a naučte se ji (vy)užít všemi smysly!

Naučíte se:

 zpracovat a uchovat plody pozdního léta a podzimu

zachovat přirozenou chuť bez rafinovaného cukru, chemie i živočišných produktů 

širokou paletu technik, jak si užít šťavnaté plody teď i později během roku

Vychutnat si dary přírody ve své jednoduchosti a jemnosti
to je jeden z nejlepších požitků,
jaké můžeme sobě i svým dětem dopřát.

V kurzu najdete recepty a návody třeba na

Pečená povidla

Švestková povidla bez cukru

Zpracováváme zeleninu - Ljutenica

Bulharskou ljutenicu

Domácí 'olivy' a umeocet

Domácí ‘olivy’ nejen z mirabelek

Podzimní pickles I zelí, kdoule, cibule

Podzimní kvašenou zeleninu
v nevšedních kombinacích

Ovocný pergamen v různých variacích

Kvašená dýňovo-papriková omáčka/dip

Kvašenou omáčku z paprik a dýně

Na co se můžete těšit:

 

🍏 širokou paletu receptů a návodu, které vám pomůžou roztančit se v kuchyni jako královna (král)

 

🍏 mé osvědčené postupy na zpracování ovoce i zeleniny, bylinek i divokých plodů

 

🍏 moje tipy a triky, které při zpracovávání plodů i bylin používám

 

🍏 na inspiraci z bulharské kuchyně

 

🍏 tipy, jak úrodu zpracovávat, aby se co nejvíce zachovala přirozená chuť

 

🍏 recepty, které využijete HNED i později během roku

 

🍏 názorná instruktážní videa

 

🍏 skvělé nápady a bohatou inspiraci pro vaše tančení v kuchyni

Čatní
Meruňková povidla

Podrobnější informace o kurzu

Kurz je určen pro začátečníky i pro ty, co už mají nějaké zkušenosti se zpracováváním a uchováváním úrody. Ukážu vám několik způsobů, jak si můžete užít plody pozdního léta a podzimu s radostí nejen teď, ale i později během roku. Budeme vařit, zavařovat, péct, sušit, mrazit i kvasit. 

Všechny recepty jsou bez rafinovaného cukru, bez chemie a umělých aditiv, bez živočišných produktů a bez lepku.

 

Jak bude kurz probíhat?

  • členské sekci, kam dostanete přístup po zaplacení
  • uvnitř najdete 4 lekce, které vás provedou různými způsoby zpracování a uchování darů přírody
  • součástí jsou naše osvědčené recepty a nakoukneme i do bulharské kuchyně
  • čeká tam na vás pár BONUSŮ
  • součástí jsou PDF materiály, které si můžete vytisknout a nebudete tak muset trávit čas u obrazovky
  • kurzem můžete plout vlastním tempem
  • najdete tam také odpovědi na nejčastější otázky
  • přístupy vám zůstanou

Roztančete se se mnou
v rytmu sezóny
a užijte si ji plnými doušky!

 

Cena kurzu je:
2290 Kč / 92 EUR

O AUTORCE

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších pokladů se stalo moji vášní.

A světu fermentace jsem naprosto propadla!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Příroda nám toho tolik nabízí! Vše je čerstvé, plné vitamínů a živin a v podstatě hned k mání. Nemusíme stát žádné fronty, tlačit se v obchodech. Venku na nás čeká svět v jeho čistotě a jednoduchosti. V půvabu a křehkosti.

Každá sezóna má svoje kouzlo a je úžasné pozorovat, jak se s časem mění.

Sezóna pozdního léta a podzimu je tak pestrá a bohatá.  Spousta ovoce, zeleniny, natí, bylin a také divokých plodů.

To vše můžeme využít a obohatit tak svůj talíř. Teď i později během roku.

Ráda vám ukážu jak na to!

 

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Máte nějaké otázky než začneme? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz