Online minikurz

 

VINNÉ LISTY V KUCHYNI

 

Naučte se využívat vinné listy
a zažijte léto s vůní (a chutí) Balkánu i u vás doma!

Vinná réva často zdobí kdejakou zahrádku.
Víte, že kromě plodů můžete v kuchyni využít i její listy?

Udělejte si se mnou výlet na jih Evropy – do bulharské kuchyně
a naučte se vinné listy jednoduše zpracovávat, uchovávat a používat.

Co uvnitř najdete:

  • hned 3 různé způsoby, jak vinné listy zpracovat a uchovat na později

  • vše potřebné vám sdělím textem, vlastními krásnými fotografiemi a kolážemi i názornými videi

  • náš domácí recept na úžasné bulharské sarmy

  • praktické tipy

  • PDF ke stažení

Podrobnější informace o kurzu:

  • Kurz probíhá ve členské sekci, kam dostanete přístup
    IHNED PO ZAPLACENÍ.

  • Kurzem můžete proplouvat vlastním tempem.

  • Přístupy vám zůstávají.

  • Kurz je bez mé podpory.

Objevte nové kulinární obzory
a zamilujte si balkánskou kuchyni!

 

Cena kurzu je:

330 Kč / 14 EUR

KDO VÁS PROVEDE

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších pokladů se stalo moji vášní.

Světu fermentace jsem naprosto propadla! Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Moc ráda se vracím ke své rodné bulharské kuchyni, která je šťavnatá a naprosto skvělá! A vinné listy v ní mají své čestné místo!

Moc ráda vás celým procesem provedu a ukážu, jak s vinnými listy kouzlit!

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz