Workshop je určen pro začátečníky i pro ty, co už mají nějaké zkušenosti s kvašením. Ukážu vám základní techniku, jak si můžete teď v sezóně připravit úžasné bezové šampaňské. Technika je variabilní a dá se využít i pro další kouzlení s bylinkami a jedlými květy.
Workshop je takovým uvítáním do světa fermentace nápojů.
Je BEZ mé podpory, procházíte si svým tempem.
Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.
Sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších pokladů se stalo moji vášní.
Světu fermentace jsem však naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!
Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí. Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!
Tak jak se snažím jíst pestře s ohledem na sezónu, tak přistupuji i k nápojům. I ty jsou totiž součástí stravy a můžeme je obohatit o cenné látky a podpořit tak své zdraví.
Příroda nám toho tolik nabízí! Vše je čerstvé, plné vitamínů a živin a v podstatě hned k mání. Nemusíme stát žádné fronty, tlačit se v obchodech. Venku na nás čeká svět v jeho čistotě a jednoduchosti. V půvabu a křehkosti.
Každá sezóna má svoje kouzlo a je úžasné pozorovat, jak se s časem mění.
Moc ráda vás celým procesem provedu a ukážu jak na to!
Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz