🌺 Milujete černý bez a rádi byste jej ochutnali i v jeho další (netradiční) podobě?

 

🌺 Rádi kvasíte zeleninu a chtěli byste se posunout v tomto umění dále?

 

🌺 Lákají vás kvašené nápoje, ale nevíte jak začít?

Sezóna černého bezu je v plném proudu.
Voňavé květy plné pylu jsou léčivé a naprosto okouzlující!
Vychutnejte si je také trochu netradičně, v divokém a lahodném nápoji.
Vyrobte si se mnou osvěžující bezové šampaňské pro chvíle všední i ty slavnostní.

Co vám workshop přinese?

  • naučíte se základní techniku výroby kvašených nápojů, kterou pak budete moci kdykoli během sezóny využít

  • provedu vás výrobou bezového šampaňského

  • příjemné osvěžení nejen do jarně – letních dní

  • nové a (ne)všední obzory, chutě a inspiraci pro vaše tančení v kuchyni

  • nový pohled na dary přírody a jejich zpracování

  • radost z tvoření a poznávání pro váš spokojený život – a možná také novou vášeň

  • novou dovednost a um, který vám už nikdo nevezme

  • možnost, jak snížit množství odpadu a být tak blíže k udržitelnějšímu životu

Podrobnější informace o workshopu

Workshop je určen pro začátečníky i pro ty, co už mají nějaké zkušenosti s kvašením. Ukážu vám základní techniku, jak si můžete teď v sezóně připravit úžasné bezové šampaňské. Technika je variabilní a dá se využít i pro další kouzlení s bylinkami a jedlými květy.

Workshop je takovým uvítáním do světa fermentace nápojů.

Je BEZ mé podpory, procházíte si svým tempem.

 

Jak bude workshop probíhat?

  • v členské sekci, kam dostanete přístup po zaplacení
  • uvnitř najdete 3 lekce, které vás provedou celým procesem jak textově, tak formou videa
  • čeká tam na vás také bonusový recept na další kouzlení s černým bezem
  • součástí jsou PDF materiály, které si můžete vytisknout a nebudete tak muset trávit čas u obrazovky
  • workshopem můžete plout vlastním tempem
  • najdete tam také odpovědi na nejčastější otázky kolem výroby
  • přístupy vám zůstanou

 

Vychutnete si voňavou a rozkvetlou sezónu v každém doušku!

 

Cena workshopu je:
650 Kč / 26 EUR

O AUTORCE

Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.

Sběr, zpracování a konzervace bylin a dalších pokladů se stalo moji vášní.

Světu fermentace jsem však naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí.  Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

Tak jak se snažím jíst pestře s ohledem na sezónu, tak přistupuji i k nápojům. I ty jsou totiž součástí stravy a můžeme je obohatit o cenné látky a podpořit tak své zdraví.

Příroda nám toho tolik nabízí! Vše je čerstvé, plné vitamínů a živin a v podstatě hned k mání. Nemusíme stát žádné fronty, tlačit se v obchodech. Venku na nás čeká svět v jeho čistotě a jednoduchosti. V půvabu a křehkosti.

Každá sezóna má svoje kouzlo a je úžasné pozorovat, jak se s časem mění.

Moc ráda vás celým procesem provedu a ukážu jak na to!

 

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz