Posuňte svoje tančení v kuchyni a fermentační dovednosti o kousek dál.
Kouzelné tvoření s tajuplnými ušlechtilými organismy.

Naučíte se jak si doma vyrobit tradiční japonský pokrm – lahodný dezert z obilovin, kterému se říká amazake.
Není v něm ani gram přidaného sladidla, přesto je krásně sladký a stupeň sladkosti si můžete dokonce sami řídit. 

Budeme kouzlit s ušlechtilou a v kulinární branži velmi ceněnou plísní, které se říká KOJI,
Ukážu vám ale i postup jak na amazake bez KOJI.

 

Workshop vhodný pro všechny nadšené duše, které propadly tančení v kuchyni a kouzlu fermentace,
ale i pro začátečníky, kteří jsou otevření novým zážitkům.

Jak workshop probíhá a co v něm najdete

🌺 workshop probíhá ve členské sekci

🌺 procházíte si jej vlastním tempem 

🌺 přístupy vám přijdou emailem po zaplacení (a zůstávají vám)

🌺 uvnitř najdete 2 způsoby, jak si můžete doma vyrobit amazake.
Jsou vysvětlené krok za krokem a doplněné o autorské fotky a instruktážní videa.

🌺 čekají na vás také 3 bonusové recepty

🌺 praktické tipy a triky pro hravé kouzlení s amazake

🌺 krásný e-book v PDF ke stažení, abyste mohli tvořit kdekoli a kdykoli a nemuseli přitom hledět na obrazovku (telefonu nebo počítače)

Objevte kouzlo amazake a zamilujte si jej!

Cena workshopu je:

1200 Kč / 49 EUR

KDO VÁS PROVEDE 

Jmenuji se Anička, jsem vášnivou tanečnicí v kuchyni.

Světu fermentace jsem naprosto propadla! A díky němu vznikají v naší kuchyni nevídané a originální dobroty!

Doma nám na lince neustále něco bublá a kvasí.  Od zeleniny, přes divoká piva z bylin, cidery i limonády, rostlinné jogurty, kefíry, pomazánky i sýry, amazaké, kvásky s lepkem i bez lepku, octy, až po pesta i medy. Je to vzrušující a místy krásně dobrodružné!

A i když mě nejvíc baví taková ta divočejší část, kdy si breberky a tyto živé kultury kultivuju doma od píky, přišla doba, kdy jsem začala flirtovat i s něčím jiným (zvědavost mi nedala pokoj 😀). S plísní! Ale pozor ne jen tak ledajakou!

Není totiž plíseň jako plíseň. Tato je ušlechtilá a v kulinární branži velmi ceněná. Seznamte se s KOJI neboli kropidlákem rýžovým. To jí vděčíme za saké, sójové omáčky, amazake či miso.

A mě naprosto okouzlilo amazake. Výtečný dezert z obilovin, který je krásně stravitelný a plný enzymů. A co víc – i přesto, že je sladký, není v něm ani gram přidaného sladidla. A dá se s ním v kuchyni ještě báječně kouzlit!

Moc ráda vás celým procesem provedu a ukážu jak na to!

Máš nějaké otázky než začneme? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz