Podzimní setkání plné tvoření a ochutnávání.
Společně si naložíme zeleninu na kvašení.


Nebude chybět ani moje oblíbená červená řepa (když se zadaří, tak i s černou ředkví),
kterou si také naložíme.
Je výtečná a krásně ‘krémová’.
Budete se zalizovat!

TĚŠIT SE MŮŽETE NA:

  • povídání a základní principy kvašení zeleniny
  • společně si naložíme zeleninu, kterou si odnesete domů na dokvašení (několik sklenic)
  • zapojíme aktuální dary přírody
  • prozradím vám své tipy a triky 
  • strávíme krásné chvíle u společného tvoření
  • malou ochutnávku dobrot z mé kuchyně

Domů si odnesete 2 výrobky, načerpáte spoustu inspirace a know how, jak a co kvasit, zklidníte se a pročistíte hlavu.

Podrobnější informace:

 

Kdy: pátek 4.10. 2024 v čase 15.30-17.30 hod.
Kde: Olomouc (Řepčín), areál ZE-ZA-HRÁTKY
Délka: cca 2 hodiny
Cena: 650Kč / osobu
Počet účastníků: 13, minimálně 5

Co s sebou:

  • batůžek/tašku na odnos svých výrobků
  • dobrou náladu

V případě opravdu špatného počasí budeme nejspíš v nedaleké jurtě. To bych vám ještě upřesnila.

Storno podmínky:

  • Zrušíte-li svou účast 5 dní před akcí (včetně), bude Vám částka vrácena v plné výši.
  • Zrušíte-li svou účast 4 – 0 dní před akcí, platbu nelze vrátit. Můžete poslat za sebe někoho jiného (kamarádku/maminku/sestru apod).
  • Pokud se na akci nedostavíte, platba nebude vrácena.
  • Dojde-li ke zrušení z naší strany, vracíme částku v plné výši.

PŘIHLÁSIT SE MŮŽETE DO 25.9.2024 (včetně).  

KDO VÁS PROVEDE

ANIČKA

Vášnivá sběračka, fermentátorka a tanečnice v kuchyni.

S vášní kouzlím v kuchyni z darů přírody. Je to divoké, výživné a naprosto osvobozující.
Hledala jsem cesty, jak žít více udržitelně a soběstačně i ve městě. Jak být blíže přírodě i sobě a zažívat radost a vášeň každý den.

mygreenovi.cz

Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz