⭐ Naučíte se založit a starat se o kvásek s lepkem i bez lepku od píky a pečovat o něj tak, aby vám vydržel roky.
⭐ Společně si upečeme žitno-pšeničný chlebík a prozkoumáme jeho variace.
⭐ Připravíme si křupavé čirokové bagetky bez lepku, které těm pšeničným jako by z oka vypadly.
⭐ K tomu všemu vytvoříme svěží a výživný jarní salát.
⭐ Ochutnáte lahodné rostlinné pomazánky přímo z naší kuchyně.
⭐ Objevíte kouzlo klíčků a nápady, jak je hravě začlenit do vašich jídel.
⭐Prozradíme vám naše nejtajnější triky a vychytávky, které samy denně používáme.
🥣 2 druhy kvásku – s lepkem i bez, abyste mohli ihned začít.
🥖 Plné bříško a hromadu inspirace na domácí pečení.
📖 PDF se všemi recepty a postupy, které vám pošleme po workshopu.
💡 Nadšení a motivaci, díky které budete v kuchyni doslova tančit!
Kdy: bude upřesněno
Kde: Droždín u Olomouce – přesná lokace přijde v emailu
Délka: cca 4 hodiny
Počet účastníků: 10, minimálně 6
Co s sebou:
Storno podmínky:
Vášnivá sběračka, fermentátorka a tanečnice v kuchyni.
S vášní kouzlím v kuchyni z darů přírody. Je to divoké, výživné a naprosto osvobozující.
Hledala jsem cesty, jak žít více udržitelně a soběstačně i ve městě. Jak být blíže přírodě i sobě a zažívat radost a vášeň každý den.
Alex, Sašenka a Sušenka, tak to jsem Já.
Ujíždím si na józe, jídle a cestování. Existuji, dýchám, tančím. Stačí mi málo, miluju minimalismus. Nehromadím věci, hromadím zážitky. Pozornost obracím k planetě Zemi a uctívám ji každým svým činem.
Máte nějaké otázky? Sem s nimi
e-shop@mygreenovi.cz,
alex@tinylife.cz