Luxusní koláč pro chvíle všední i ty slavnostní.
Lze jej péct během celého roku v různých provedeních.
Uvnitř najdete recept na variabilní těsto – bez lepku i s lepkem, 2 varianty krému, drobenku a praktické tipy, jak koláč obměňovat sezónami.
Vše doplněno o mé tipy, krásné (vlastní) fotky a názorný fotopostup.
Vegan, s lepkem i bez lepku
(bez laktózy, bílého cukru, bez živočišných produktů)
Skvělé dezerty, pudinky i krémy do skleničky i na koláče, muffiny a dorty!
Pro chvíle všední i ty slavnostní.
Bez bílého cukru, aditiv i bez laktózy a kaseinu (vegan), většina receptů je bez lepku.
Hravé a veselé rostlinné pečení, které si zamilujete!
Pořádně vypečené recepty pro chvíle všední i ty slavnostní.
Zjistíte, že to jde BEZ mléka, másla,
vajec, rafinovaného cukru i bílé mouky.
Naučte se vyrábět lahodné, nevšední
a naprosto jedinečné nápoje z bylin
a dalších darů přírody, které vás oslní!
Kvašené i nekvašené,
všechny nesou SÍLU PŘÍRODY.
Skvělá snídaňová inspirace pro každý den.
Výborné slané křupání na oslavy, jako pohoštění pro návštěvy, na výlet či jen tak, když vás honí mlsná a chcete si dát něco slaného.
Dělám je často na různé akce i své živé workshopy a vždy mají úspěch.
Vegan, z kvásku, jen z několika málo surovin.
Obsahují lepek.
Brownies lze dělat na x způsobů.
Tady najdete jednu mou oblíbenou variaci, tentokrát bez fazolí.
Lze upéct s lepkem i bez lepku.
Uvnitř najdete postup včetně krému.
Výborné slané křupání na oslavy, jako pohoštění pro návštěvy, na výlet či jen tak, když vás honí mlsná a chcete si dát něco slaného.
Základem je cizrna.
Uvnitř najdete 2 recepty – jeden ve verzi s lepkem, druhý ve verzi bez lepku a mé praktické tipy co a jak.
Vegan, jen z několika málo surovin.
Recept je také součástí workshopu Rostlinné sýry a pomazánky.
Máte nějaké otázky? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz