🌸 Cítíte, že je čas na změnu a rozhodli jste se odlehčit nebo změnit jídelníček?
🌸 Nedělají vám některé živočišné složky ve stravě dobře a nevíte, čím je nahradit?
🌸 Jste se rostlinné stravě nebo na ni přecházíte a potřebujete zpestření, nové nápady a inspiraci?
🌸 Toužíte po větší pestrosti a rozmanitosti v kuchyni a na talíři?
A teď si představte,
☘️ jak dokážete z jednoduchých a obyčejných surovin vykouzlit lahodné a výživné dobroty pro sebe i celou rodinu
☘️ jak už nemusíte složitě vymýšlet, co si dát na svačinu nebo na večeři
☘️ jak už nejste nafouklí s věčnými zažívacími problémy
☘️ jak se vám sníží množství odpadu a možná našetříte i na milované šaty, po kterých už léta pokukujete
☘️ jak s radostí připravujete jídlo pro své milé
Některé změny v životě se nedělají lehce. Ty stravovací jsou jedny z nich.
Zvyk je železná košile a vytvořit si nové návyky chvíli trvá.
Ať už se změnou stravovacích návyků teprve začínáte nebo už jste se na tuto cestu dávno vydali,
jste tu SPRÁVNĚ!
Představuji vám 3-týdenní kurz, kde si osvojíte základní i pokročilejší techniky a dovednosti, jak si doma vyrobit
jogurty, mléka, sýry, pomazánky i pudinky
🍏 bez laktózy 🍏
🍏 bez živočišných produktů 🍏
🍏 bez zbytečné chemie 🍏
🍏 bez rafinovaného cukru 🍏
🍏 často i bez lepku 🍏
🍏 bez kupovaných probiotik 🍏
Naučím vás, jak se dá kouzlit se základními surovinami a proměnit je v dobroty, které vás oslní!
Náš základ budou tvořit ořechy, semínka, luštěniny a obiloviny.
Je libo čokoládový pudink, bochánek ‘sýra’ nebo ovesný kefír.
Chcete se naučit vyrábět domácí tofu nebo rostlinnou paštiku?

Naučíte se:
vyrábět rostlinné dobroty na váš stůl bez živočišných produktů (bez laktózy i živočišné bílkoviny) a bez kupovaných probiotik
vyrábět rostlinné jogurty, mléka i kefíry
jak na rostlinné sýry různých konzistencí
vykouzlit znamenité pudinky či krémy, po kterých se budou všichni olizovat
využívat v kuchyni širokou paletu základních surovin – ořechy, semínka, luštěniny a obiloviny
naučíte se jak správně připravit základní potraviny, aby byly lépe stravitelné a pro tělo využitelné
získáte nové nápady co sobě i dětem na svačinu, snídani nebo když vás honí mlsná. A taky čím pohostit nečekanou návštěvu.
proniknete do tajů klíčení i kvašení
získáte praktické tipy a inspiraci, jak tohle všechno využít v kuchyni


Pár příkladů ze všedního života:
- ‘Mamííí, mám hlad!’
Achjo, už zase? V troubě jsou ještě ty pečené brambory s kvašenou zeleninou a domácí smetanou ze slunečnic a lískových ořechů.
- Čekáte (nečekanou) návštěvu? Žádný problém, lehký pudinkový dezert s ovocem a domácí granolou je na světě v cukuletu.
- Lednice zeje prázdnotou, co si na ten chleba namažu? Ha, v rohu se tu krčí ta božská kvašená slunečnicová pomazánka a hned vedle ní ta kvašená jáhlová. Fíha, to je tedy dilema! Nakonec z toho bude ještě hostina!
Všechno to a ještě mnohem víc si společně vyrobíme!
Na co se v kurzu můžete těšit?
návody a postupy na rostlinná mléka, jogurty a kefíry
na rostlinné sýry různých konzistencí
tipy na pomazánky, kterými ozvláštníte kdejaký chleba či housku
pudinky (či krémy), díky kterým vykouzlíte delikátní dezerty a svačiny pro sebe, svou rodinu i návštěvy
spoustu skvělých BONUSOVÝCH receptů
na nápady, díky kterým ušetříte a minimalizujete odpad v domácnosti
na spoustu bezlepkových
receptů
na variabilní a hravé postupy a návody, které rozehrají vaši fantazii
na názorné fotky a instruktážní videa
mou podporu po celou dobu kurzu
možnost zeptat se k tématu na vše, co vás zajímá
na kopu inspirace a tipů, které obohatí váš život zase na další úrovni
Pro koho je kurz vhodný?
pro vegany, vegetariány i masožravce
pro ty, co chtějí odlehčit svému jídelníčku
pro všechny, kteří se potýkají s intolerancí laktózy nebo jim některé další složky živočišné stravy nedělají dobře
pro všechny, co rádi zkouší nové věci a nebojí se experimentovat
pro vášnivé kuchtíky, kteří se chtějí posunout ve svém kulinářském umění
pro ty, co chtějí vzít zdraví do svých rukou

Informace o kurzu
- termín kurzu: 22.2-14.3.2021
- bude probíhat v uzavřené Facebookové skupině
- moje aktivní podpora po celou dobu kurzu (21 dní), po jeho skončení bude skupina aktivní ještě 14 dní
- veškeré informace jsou přehledně rozděleny pro snadnější vyhledávání a orientaci
- součástí je materiál ve formě PDF (formát A4), který vám zůstane a budete se moci k němu kdykoli vrátit
- kurz probíhá psanou formou doplněnou o instruktážní videa a fotky
- vedení kurzu je takové, aby jej zvládl i úplný začátečník
- ráda vás podpořím a pomůžu tam, kde to bude potřeba
Kolik kurz stojí?
Tento jedinečný online kurz, kde se naučíte širokou paletu technik a rostlinných dobrot, stojí
1350 Kč / 52 eur
O AUTORCE
Jmenuji se Anička, jsem ta, co tančí v kuchyni.
Sběr, zpracování, konzervace bylin a dalších darů přírody se stalo moji vášní. Stejně jako vaření, pečení a jiné kuchyňské dovednosti.
S radostí v srdci tvořím jídlo pro sebe i svou rodinu. Živočišné produkty jsme z našeho talíře vyřadili už před několika lety. Proměna, která následovala, nám naprosto změnila život!
Snažíme se jíst pestře s ohledem na sezónu. Příroda nám toho přece tolik nabízí! Je jen na nás jak její dary přijmeme a jak s nimi naložíme.
Kouzlit v kuchyni se dá i bez živočišných produktů! Chutně, zdravě a bez zbytečné chemie.
Moc ráda vám ukážu jak na to!

Co o kurzu řekli jeho účastníci
Adéla Šmídová
Kurz ze srdce všem doporučuji! Chtěla jsem se naučit vyrábět sýry a jogurty a naučila jsem se mnohem víc. Anička je skvělou průvodkyní! Kurz má perfektně připravený – je přehledný, postupy srozumitelné, důležité recepty jsou doplněné videonávodem, krásnými fotkami. Je zde prostor pro diskuzi, otázky – vše bleskově zodpovězené. Navrch jsme dostali PDF, se všemi recepty a návody. Kurz mi otevřel nové kulinářské obzory, včetně nevídaných chutí. Jsem nadšená. Mnohokrát děkuji!!
Zlatina Krausová
Skvělé jednoduché nápady na posílení mikrobiomu a plné vitamínů, z obyčejných surovin. Další příklad toho, že ty nejlepší věci si za peníze člověk nekoupí.
Bibiana Čejková
Velmi obsáhlý kurz pro začátečníky i pokročilé. Každý si tam najde své. Spousta lidí si myslí, že rostlinná strava je drahá a člověk potřebuje spousta udělátek. Tento kurz Vás přesvědčí o opaku. Vystačíte si s pár základními surovinami a náčiním, které má každý doma.
Lucia Bódi
Kurz robený s láskou a prakticky pre bežného človeka, ktorý sa chce naučit, ako si zvitalizovat bežné suroviny, vyrobit si kedykolvek výživné jedlo a základy pre dalšie recepty. Srdečně ďakujem za rozširenie pohľadu na výživu.
Petra Barveníčková
Kurzy od Aničky jsou vždy velikou inspirací, vše je hezky a srozumitelně vysvětleno. Oceňuji přehledná videa a pozitivní, laskavý, usměvavý přístup. Určitě všem, co rádi experimentují doporučuji.
Iva Raab
Moc krásný, povedený a milý kurz. Hodně jsem váhala, zda kupovat, ale předčil má očekávání. Rozhodně bych kupovala znovu. Srozumitelné a velmi milé předávání informací. Hromada praktických rad a typů a veliká podpora. Kurz mi pomohl se posunout zase o kus dál. Moc děkuji.
Viera Harceková
Veľmi praktický kurz pre všetkych, ktorý sa radi krutia v kuchyni a s láskou pripravuju svoje jedla. Páči sa mi úplne nové použitie všetkeho čo nájdem v kuchyni, že nemusim zhaňať nove riady 😀a všetko čo som zatial vyrobila chuti celej rodine.
Martina Matoušková
Jsem velmi nadšená. Anička mi otevřela dveře, do kterých jsem zatím jen nesměle nakukovala. Kompletní informace, přehledné návody a hlavně využití dostupných surovin – to všechno mi velmi pomohlo pořádně se rostlinně roztančit v kuchyni! Díky Ani!
Petra Sýkorová
Kurz mě nadchl, zase něco nového, ale i chutného, těším se, až to začnu zavádět do praxe.

Možná máte ještě nějaké otázky:
Jak kurz probíhá?
Kurz probíhá v uzavřené facebokové skupině.
Každý den (kromě víkendu) se naučíme něco nového a vyrobíme si několik dobrot na dané téma.
Každý půjde svým tempem.
Co když jsem úplný začátečník?
Není čeho se bát.
Krok po kroku vás provedu jednotlivými technikami. Bude tam má podpora a pomoc v případě, že si nebudete vědět rady.
Budu mít přístup k lekcím i po skončení kurzu?
Ano, kurz trvá 3 týdny (21 dní) a po jeho skončení bude s moji podporou ještě 2 týdny. Budete tak moci dohnat, co jste nestihli a zeptat se na to, co vás k tématu zajímá. Poté bude skupinka archivovaná, přístupy zůstanou.
Součástí kurzu jsou i materiály v PDF, které Vám zůstanou a budete se k nim moci kdykoli vrátit.
Bude potřeba speciálního vybavení?
Speciální vybavení netřeba, postačí běžné náčiní a vybavení každé domácnosti.
Bude se hodit mixér, postačí klidně i obyčejný, levnější.
Pokud nemáte žádný, můžete si půjčit od kamarádky nebo od sousedů. Budete mít tak skvělou příležitost si ho vyzkoušet bez počáteční investice a rozhodnout se, zda byste jej využili i v budoucnu.
V roce 2021 bude kurz otevřen ve dvou termínech:
🍏 První termín: 22.2.-14.3.2021
🍏 Druhý termín: podzim 2021 (bude upřesněno)
Na první termín se můžete přihlašovat do 22.2.2021.
Pro zákazníky ze Slovenska máme nově možnost platby v EUR (Fio banka).
V případě, že máte poukaz, stačí kliknout na tlačítko ‘Mám poukaz’ a vyplnit potřebné údaje.
Máte nějaké otázky než začneme? Sem s nimi – e-shop@mygreenovi.cz nebo nám napište na FB.